上一頁下一頁
發新話題

我諗都唔會係上面沈船...

收藏  |  訂閱
53  3.6k

引用:
原帖由 永不沈船 於 2009-9-30 03:40 PM 發表 查看引用來源

10月3日有無興趣一齊北上
多謝師兄的邀請...我呢排都要返工...未有時間上去住呢...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-9-30 03:47 PM 發表 查看引用來源
小龍貢就野哂啦:smile_o12:
車仔...下午好...只是到目前為止所野到既...:smile_35:

你中山果邊都未野喎...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-30 15:53 發表

車仔...下午好...只是到目前為止所野到既...:smile_35:

你中山果邊都未野喎...
下個月就到咪同佢地過黎野下羅

講真,我地港男上大陸,係尋歡而唔係尋煩惱,而大陸對於我地來講,係一達玩女既地方,並唔係搵女朋友既地方。。。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-9-30 04:11 PM 發表 查看引用來源
講真,我地港男上大陸,係尋歡而唔係尋煩惱,而大陸對於我地來講,係一達玩女既地方,並唔係搵女朋友既地方。。。
你都有道理...:smile_35:

咦.....沉船區義務版主都嚟開返個貼:smile_o14:

沉船區哩排無人沉船咩.......:smile_o05:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-9-30 05:31 PM 發表 查看引用來源
咦.....沉船區義務版主都嚟開返個貼:smile_o14:

沉船區哩排無人沉船咩.......:smile_o05:
最近我想做埋內地夜遊義務版主...:smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-30 06:00 PM 發表

最近我想做埋內地夜遊義務版主...:smile_o12:
駛唔駛大家推薦你去呀:smile_o01:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-9-30 06:07 PM 發表 查看引用來源

駛唔駛大家推薦你去呀:smile_o01:
最好啦...:smile_o03:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-30 06:16 PM 發表

最好啦...:smile_o03:
但唔知會推咗你去邊架喎:smile_38: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆