上一頁下一頁
發新話題

今時唔同往日...

收藏  |  訂閱
53  4.4k

回覆 1# 的帖子

只可以話你以前on居,而家都一樣:smile_39:

啱喎...c-hing...小費梗係唔比啦...咁豪佢地表面多謝你...擰轉頭就會笑你架...:smile_30: :smile_30: :smile_38:

有錢去到邊都係一樣,無就要計清楚好d啦

引用:
原帖由 BK4894 於 2009-9-28 09:47 PM 發表 查看引用來源
深圳的夜場是依靠香港人的消費撐起的...:smile_38:
但現在'香港'的樓市/股市是大陸人撐起呀!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-9-28 05:53 PM 發表 查看引用來源
以前好景時...上去玩SN比貼士100/150/200都比過...依家經濟唔好...人工冇得加...上面SN唔減價...人仔又越黎越貴...所以依家唔會再比貼士...找1蚊都照收...你對我不滿都沒辦法了...:smil ...
c兄以前甘豪,而家知折墜尼:smile_45: :smile_45:

C hing 幾豪喎:smile_39:

引用:
原帖由 絲襪狂人 於 2009-9-29 12:51 PM 發表 查看引用來源
C hing 幾豪喎:smile_39:
唔好笑我啦...以前搵幾雞野一個月...初初出黎玩衰心軟先會咁...依家玩耐左都知點做架啦...:smile_35:

撐:smile_41:同你有親呀:smile_42:人地來掘金咋
全世界都有資金在香港炒作 咁全部地球人都撐香港啦
無錢賺:') 你估佢地撐唔撐
引用:
原帖由 pui167pui 於 2009-9-29 01:45 AM 發表 查看引用來源
但現在'香港'的樓市/股市是大陸人撐起呀!

引用:
原帖由 淫民幣 於 2009-9-29 01:06 PM 發表 查看引用來源
撐:smile_41:同你有親呀:smile_42:人地來掘金咋
佢地係想炒樓搵轉快錢...好似97咁...炒到差唔多爆既時候就骨水走...到個樓市爆左...香港既經濟...

引用:
原帖由 淫民幣 於 2009-9-28 09:42 PM 發表 查看引用來源
以前無論囡囡肉金、打的、購物…
唔肯收人民幣,要我地比港幣
宜家相反,叫你比人民幣
on9,難道你心口挂着"我系港棍":smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆