上一頁下一頁
發新話題

回憶錄:勁痛的第一次

收藏  |  訂閱
91  21.7k

引用:
原帖由 Alex~~ 於 2009-9-28 03:28 PM 發表 查看引用來源

好似拍戲咁:smile_38:
睇得開心咪當真...唔鐘意咪當故仔聽

引用:
原帖由 sugar_memi 於 2009-9-28 03:28 PM 發表 查看引用來源
繼續??同J無下文啦喎...你想我同邊個繼續先

咁同我啦
再寫一百幾十篇

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-9-28 03:31 PM 發表 查看引用來源

咁同我啦
再寫一百幾十篇
冷靜D...使唔使咁大隻字呀

引用:
原帖由 sugar_memi 於 2009-9-28 03:33 PM 發表 查看引用來源

冷靜D...使唔使咁大隻字呀
哈哈
失控左添
錯手je

回覆 8# 的帖子

樓主會唔會覺得亞j係為左sex而留妳?
話哂大條唔係個個女仔肯俾佢入!

引用:
原帖由 Vantofler 於 2009-9-28 03:35 PM 發表 查看引用來源
樓主會唔會覺得亞j係為左sex而留妳?
話哂大條唔係個個女仔肯俾佢入!
有少少..類似的感覺
其實16果時..覺得佢為左SEX先同我一齊...都未問我肯唔肯同佢拍拖就想食...
我覺得佢想SEX多D...加上我心有所愛..所以好快選擇分手...
但後來佢追左我好耐下....而且對我好好.....又講好多野黎TUM我...
我都覺得佢唔係完全唔鐘意我...我覺得一半一半....話哂大家都係細個...話完全唔愛我又覺得不至於囉

而且...真心講句...佢係OK大條..唔係勁大條果隻....

如果話十年後..就完全覺得大家JUST FOR SEX....
佢有樣有錢有車有事業有女友...我完全唔覺我對佢有乜咁重要...佢要搵食...應該唔難

引用:
原帖由 sugar_memi 於 2009-9-28 03:42 PM 發表 查看引用來源

有少少..類似的感覺
其實16果時..覺得佢為左SEX先同我一齊...都未問我肯唔肯同佢拍拖就想食...
我覺得佢想SEX多D...加上我心有所愛..所以好快選擇分手...
但後來佢追左我好耐下....而且對我好好.....又講好多 ...

細個好多時只係錯愛
根本未去了解何為愛
SEX左再開始,始終有D怪既

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-9-28 03:47 PM 發表 查看引用來源

細個好多時只係錯愛
根本未去了解何為愛
SEX左再開始,始終有D怪既
係呀.....所以十日貨仔就散...
最攪笑在十年後有次傾電話..佢話"似你呃我要你第一次多過我呃你"
佢口口聲聲話當年絕對真心想一齊..我當笑話聽...係唔係都唔重要

引用:
原帖由 sugar_memi 於 2009-9-28 03:50 PM 發表 查看引用來源

係呀.....所以十日貨仔就散...
最攪笑在十年後有次傾電話..佢話"似你呃我要你第一次多過我呃你"
佢口口聲聲話當年絕對真心想一齊..我當笑話聽...係唔係都唔重要
that like a puppy loe la
but just startt at sex only
i think he is like you at that time
but that is pass la
just let it be a good memorey la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆