上一頁下一頁
發新話題

谷鬼氣.. 攪到冇晒癮

收藏  |  訂閱
50  10.7k

試口爆:smile_o13: :smile_o13:

:smile_o13:
引用:
原帖由 bcm 於 2009-9-27 11:44 AM 發表 查看引用來源

點解一定要比個框框自己姐???其實睇內文你男友真是好好好好好.......
甘好既男人點解要錯過呀???你EX-husband唔好唔代表全世界男人都係甘架麻!!!
:smile_o12: :smile_o12:
到某一個時間唔WORK 先分
咪即係玩野
咪又係 SIDE 時間
咁仲hurt 啦
唔好自己呃自己喇
你要勇敢面對自己的感覺
雖然佢對你好, 錫你唔=你就會/ 要鍾意佢
但你自己點諗你自己先知嘛 '
加油呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :smile_o13:

引用:
原帖由 靈風格格 於 2009-9-27 02:39 AM 發表 查看引用來源
話說我男朋友好like 奶我妹妹, 佢話一邊好一路見到我濕晒佢會好high喎.:smile_13: . 不過平時如果岩岩m完我會話佢知, 叫佢唔好鍚下面住既. 咁都聽話, 我同佢一齊幾年, 都未試過攪攪下m come 既 = =.  點知, 佢琴晚奶 ...
你朴野唔得投入,下次佢可能揾個投入嘅,你就唔好鬥人呀。:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-9-27 03:48 AM 發表 查看引用來源

黎m 唔用套, 你想你條j 洞洞塞住
定係想佢發炎??:smile_45: :smile_45:
真的嗎?你試過咩?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-9-27 03:51 AM 發表 查看引用來源

我都有差唔多經驗....
就黎完, 佢都唔介意,,, 不過自己一見到m巾仲有d,, 就即刻無哂mood...:smile_o08:
麻甩佬見到m巾仲有d血,, 一樣即刻無哂mood呀!:smile_39: :smile_39: :smile_39:

講漏2句
恭喜你呀
你有個咁好的男友我都好登你開心

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-9-27 06:45 PM 發表 查看引用來源
麻甩佬見到m巾仲有d血,, 一樣即刻無哂mood呀!:smile_39: :smile_39: :smile_39:
唔好望囉
型d, 除左under 就掉埋一邊/ 地下, 執劑勁嘅

同我搞咪唔使咁激氣囉:smile_30:

引用:
原帖由 好奇女 於 2009-9-27 06:49 PM 發表 查看引用來源

唔好望囉
型d, 除左under 就掉埋一邊/ 地下, 執劑勁嘅
笑死我...:smile_o12: 姐妹, 你好蕭灑!!!!:smile_03::smile_03:

多謝
我講真架喎
我見到都無 mood 做
因為有d尷尬丫嘛

但你記住準備多條底底
因為fing 左落地下污糟左唔好著喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆