上一頁下一頁
發新話題

我有女友, 又有sp, 但都仲要去叫雞......

收藏  |  訂閱
45  3.0k

引用:
原帖由 bs77677 於 2009-9-21 05:13 PM 發表 查看引用來源

去得叫雞, 緊係用碌尻諗野架啦, 識鬼醒咩:smile_30:
哎~~~唔好咁講
唔係個個都係咁架CHING
睇黎你真係迷得好透啵~
睇下醫生呢:smile_15:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-9-21 05:16 PM 發表 查看引用來源

你條輸精管駁到上腦咁得意~醫學奇聞喎:smile_14: :smile_14:
吹水唔誇張d, 你點會明個感覺啊:smile_40:

引用:
原帖由 bs77677 於 2009-9-21 05:14 PM 發表

咁緊係啦~~~
咁就無為係度刺激大家既神經啦~:smile_39: :smile_39:

我覺得世上除了扑野,仲有好多事可以做,為何總要輪落成雞蟲

引用:
原帖由 幪面超人 於 2009-9-21 05:26 PM 發表 查看引用來源
我覺得世上除了扑野,仲有好多事可以做,為何總要輪落成雞蟲
唉...咸濕囉:smile_39:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-9-21 05:05 PM 發表
樓主...我想請教吓你...你開呢個POST問人你係咪好仆街...咁係咪即係博𨳒呢....:smile_13: :smile_13: :smile_30: :smile_30:
老舉拉客
搏屌

引用:
原帖由 小書僮 於 2009-9-21 05:30 PM 發表

老舉拉客
搏屌
不愧係唐解元啊吓~~~:smile_o10: :smile_o10: :smile_o01:

引用:
原帖由 bs77677 於 2009-9-21 04:49 PM 發表 查看引用來源
我有女友, 又有sp, 但都仲要去叫雞......

因為

1. 女友唔鍾意扑野所以先出去偷食:smile_27:
2. 同sp既時間勁唔夾, 想食又冇得食:')
3. 叫雞最放便, 想屌就屌, 仲可以次次揀唔同type嘅雞嚟屌

想問? ...
知係就好喇...仲要問~~~~:smile_o10:

:smile_14: 嘩....咩事?????

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-9-21 05:32 PM 發表
不愧係唐解元啊吓~~~:smile_o10: :smile_o10: :smile_o01:
小弟讀過兩年書,塵世中一個迷途小書僮。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆