上一頁下一頁
發新話題

穿“套”的經歷!

收藏  |  訂閱
43  6.4k

意外黎姐

引用:
原帖由 眾人佳醒我獨醉 於 2009-9-16 06:09 AM 發表 查看引用來源
吓!...日日望住條尻:smile_14:...望足6個月:smile_53:...吾係嘛!:smile_30:   
:smile_o02::smile_o02::smile_o02:

外表睇唔出的。師兄去驗驗吧。

今次到你睇醫生啦:smile_45:

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-16 01:30 AM 發表 查看引用來源
我試過兩次, 而諗番起條囡, 西都係黑黑地~都算係高危病毒西,日日望住條"9",睇吓有咩2樣,驚撚左成個月:smile_o14: , 好在無事.....

邊隻dom dom夠薄夠彈力呢?:smile_o15:  
有無重係言之過早..............:smile_39:

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-16 01:30 AM 發表 查看引用來源
我試過兩次, 而諗番起條囡, 西都係黑黑地~都算係高危病毒西,日日望住條"9",睇吓有咩2樣,驚撚左成個月:smile_o14: , 好在無事.....

邊隻dom dom夠薄夠彈力呢?:smile_o15:  
杜仔超薄係不二之選

唔好買0.03,試過穿

引用:
原帖由 esenihc 於 2009-9-17 01:17 PM 發表 查看引用來源
今次到你睇醫生啦:smile_45:
haha~吊ar~賓州好在練左賓州不壞功, 無問題......暫時~:smile_04:

引用:
原帖由 koreansam 於 2009-9-16 11:10 PM 發表 查看引用來源
日日望撚住條鳩, 真係就會好鳩無癮
關心屋企人(細佬) 好事泥架.

咁樣都可以出post :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 怪人二十面相 於 2009-9-17 02:53 PM 發表 查看引用來源
咁樣都可以出post :smile_45: :smile_45:
又一個聲大碌 7 細

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆