各位師兄請比意見!

收藏  |  訂閱
30  1.7k

我想知成年男女未婚有性行為在國內是不是犯法呢?

引用:
原帖由 stalin1024 於 2009-9-23 05:10 PM 發表 查看引用來源
基本上唔係夫婦搞野已經係犯法

引用:
原帖由 飛機王 於 2009-9-23 05:16 PM 發表 查看引用來源

基本上唔係夫婦搞野已經係犯法
我諗全世界除左回教国家都冇d甘嘅法例!

引用:
原帖由 stalin1024 於 2009-9-23 05:10 PM 發表 查看引用來源
两個香港人婚前性行為梗係無問題
两個內地人熱戀中婚前性行為都無問題
香港與內地人熱戀中不涉及交易都無問題

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-22 10:34 AM 發表 查看引用來源

這個當然嘛,你當我係邊個,又當你係邊個,有分數唔駛人擺佈
  你在自打咀巴嗎?叫人唔去係你,又要人當你係邊個 又係你 :smile_30:

Hotel都有名,唔通叫【有間酒店】咪又係廢話
  原來你所謂的有名,只是指有個名稱 ~ 真是高估你了!

【國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???】廢話中極品唔答:smile_55:

【國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???】廢話中XO唔答:smile_55:

唔答 但又長篇大論,真不知你想點?!

上得去叫雞, 袋定四雞, 唔係我本事, 與大酒店無關

人地係問 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜,唔係問你叫雞喎?!
親眼見過及遇過KO、便衣甚至部隊查酒店, 上至香XXX, 中至愛華路,

不過唔係拉嫖客(相反在常平見過拉成班買左樓在大排檔宵夜既香港C9)

基本上我老豆不容許我返去叫雞同上成人討論區,但時至今日已沒理會執行:smile_44: :smile_44:

【就可以有機會】廢話中至高境界:smile_o12:
只是一廂情願既想法, 認識我既同一齊玩過既網友, 都略知一二如何趨吉避凶啦.........
自吹自擂,難令人信服 ~

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2009-9-23 06:33 PM 發表 查看引用來源

自吹自擂,要人信服先得0架 ~
引用:
引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-9-22 10:34 AM 發表 [url=https://www.188channel.com/images/common/back.gif]https://www.188channel.com/images/common/back.gif[/url]

這個當然嘛,你當我係邊個,又當你係邊個,有分數唔駛人擺佈
  你在自打咀巴嗎?叫人唔去係你,又要人當你係邊個 又係你 :smile_30:

Hotel都有名,唔通叫【有間酒店】咪又係廢話
  原來你所謂的有名,只是指有個名稱 ~ 真是高估你了!

【國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???】廢話中極品唔答:smile_55:

【國慶期間, 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜, 會唔會比公安拉???】廢話中XO唔答:smile_55:

唔答 但又長篇大論,真不知你想點?!

上得去叫雞, 袋定四雞, 唔係我本事, 與大酒店無關

人地係問 同大陸女朋友係大陸酒店上房過夜,唔係問你叫雞喎?!
親眼見過及遇過KO、便衣甚至部隊查酒店, 上至香XXX, 中至愛華路,

不過唔係拉嫖客(相反在常平見過拉成班買左樓在大排檔宵夜既香港C9)

基本上我老豆不容許我返去叫雞同上成人討論區,但時至今日已沒理會執行:smile_44: :smile_44:

【就可以有機會】廢話中至高境界:smile_o12:
只是一廂情願既想法, 認識我既同一齊玩過既網友, 都略知一二如何趨吉避凶啦.........
哦.....得架隙...明架隙....自吹自擂嘛....難令人信服吖嘛

回覆 20# 的帖子

c hing上去叫雞要袋定四雞,好有米喎你!
無四雞野係咪唔上得去? 有d吹水唔抹咀:smile_41:

引用:
原帖由 winzy 於 2009-9-23 07:00 PM 發表 查看引用來源
c hing上去叫雞要袋定四雞,好有米喎你!
無四雞野係咪唔上得去? 有d吹水唔抹咀:smile_41:
無米無米........吹吓水啫
比喻啫.....有D人又怕痕又怕痛又怕大碌隊過龍

回覆 28# 的帖子

ching吹水老點人

女朋友梗係冇事~ 但d ko上到黎都唔知你係G定你女友啦

前往最後回覆