上一頁下一頁
發新話題

2009【hahaha】凸別注意 #1171

收藏  |  訂閱
1.5k  43.3k

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2009-9-14 11:48 AM 發表 查看引用來源

參加人仕需自行購買
   個人人身安全保險,恕不代辦:smile_30: :smile_30:  
每人俾100人仔保安費~概不代收
給予保安費...又要買保險

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-9-14 11:46 AM 發表 查看引用來源
里吳膠跣咩?
吾係,真係好膠興:smile_35:

引用:
原帖由 tony3318 於 2009-9-14 11:39 AM 發表 查看引用來源
禁係咪比完果的100+100+50=250:smile_41:
重要AA夾錢啊
漏左一項:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2009-9-14 10:39 AM 發表 查看引用來源
全場禁毒
不準
嫖娼
不準攝錄
不準喧嘩
不準講老母
不準講粗口
不準講大話
不準掟蛋糕
不準弄汚地氈
不準【hahaha】

...
不準嫖娼
-劑飲唔過夜?搵鬼去咩.

不準喧嘩
-去玩唔吵既, 有咩好玩? 一池死水甘!
不準講粗口
-有時忍唔住都會爆粗既啦, 家下文明先鋒月咩?
不準講大話
-小學生咩?玩大話色唔講大話, 輸到仆直!!

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-9-14 11:49 AM 發表 查看引用來源
有冇相熟A儘?
雷慢:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Sugii 於 2009-9-14 11:51 AM 發表 查看引用來源

每人俾100人仔保安費~概不代收
給予保安費...又要買保險
保安費 ≠保險費:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2009-9-14 12:00 PM 發表 查看引用來源

保安費 ≠保險費:smile_38: :smile_38:  
我都知....

引用:
原帖由 jl12345 於 2009-9-14 11:57 AM 發表 查看引用來源

不準嫖娼
-劑飲唔過夜?搵鬼去咩.
不準喧嘩
-去玩唔吵既, 有咩好玩? 一池死水甘!
不準講粗口
-有時忍唔住都會爆粗既啦, 家下文明先鋒月咩?
不準講大話
-小學生咩?玩大話色唔講大話, 輸到仆直!!
多謝指教
不準嫖娼-劑飲唔過夜?搵鬼去咩.
睇吓點,驚你報唔到名
不準喧嘩-去玩唔吵既, 有咩好玩? 一池死水甘!
睇吓點,D人會掛住泡妞

不準講粗口-有時忍唔住都會爆粗既啦, 家下文明先鋒月咩?
睇吓點,男人大丈夫,講得出做得到...

不準講大話-小學生咩?玩大話色唔講大話, 輸到仆直!!
睇吓點,玩大話色唔一定講大話才嬴:smile_15: :smile_15:

三個六:smile_38: :smile_38:

推咗先睇:smile_38:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2009-9-14 10:39 AM 發表 查看引用來源
2009【hahaha】 暨 60國慶現場直播 暨國慶盃現場直播 暨 提前迎月 暨...

由於版規列明不得牟利, 如想知道有關金錢事宜, 請 pm 本人
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10542236&extra=page%3D1

...
好似幾斯文,又安全......值得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆