佢比我開左後面個處

收藏  |  訂閱
32  21.1k

thanks for report......

WELL I FEEL OK WOR  , AS U CALL ME "屎忽鬼", SO WHATTTTTTTTTTTTTT?:smile_34:
引用:
原帖由 [馬小玲] 於 2009-9-14 12:18 AM 發表 查看引用來源

本身自己對呢種冇興趣....但亦都唔反感....因為每個人都有自己架愛好~~
但睇到你最後個兩句話人呢d人係"屎忽鬼"就真係火都黎囉.....
你都唔識尊重人架....人地做乜關你乜事....做乜要加個咁"屎忽鬼"架稱號俾人~~
你首 ...

:smile_30: good

引用:
原帖由 wah1927 於 2009-9-13 10:30 PM 發表 查看引用來源
佢係我嘅sp"人地老婆":smile_34:,係qq識嘅,都pop左佢有五年,琴晚–齊去左馬交,係酒店吊吊吓佢已泥左高潮,但我仲未射:smile_39:,咁就轉個post再吊,eeee...點解有血嘅,突然呢左av:smile_27:,咁 ...
人妻,正呀!!夠晒刺激,真係諗起都興奮。。。

引用:
原帖由 wah1927 於 2009-9-13 10:30 PM 發表 查看引用來源
佢係我嘅sp"人地老婆":smile_34:,係qq識嘅,都pop左佢有五年,琴晚–齊去左馬交,係酒店吊吊吓佢已泥左高潮,但我仲未射:smile_39:,咁就轉個post再吊,eeee...點解有血嘅,突然呢左av:smile_27:,咁 ...
你比人口巾下咪知囉!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

被吉後庭,感覺好粗暴,但係勁鐘意囉~~~ccccc

不嬲都鐘意有少少暴力的sex, 太享受被征服的感覺勒…:smile_o05:

係?我都好"粗"暴架wow,不如試試佢!
引用:
原帖由 cherrymimi 於 2009-9-21 10:40 AM 發表 查看引用來源
被吉後庭,感覺好粗暴,但係勁鐘意囉~~~ccccc

不嬲都鐘意有少少暴力的sex, 太享受被征服的感覺勒…:smile_o05:

引用:
原帖由 shooter7890 於 2009-9-21 04:16 PM 發表 查看引用來源
係?我都好"粗"暴架wow,不如試試佢!
真係? 可以點試法? 有無直徑提供?

吊屎忽條女真係彊!

吊c眼真係好有征服感,不過大部份女都唔肯.

囡囡都好爽ga, 內射果下:smile_04:

前往最後回覆