有感而發既問題....(不是沉)

收藏  |  訂閱
39  3.1k

這些事在大陸是很正常.不要用我們港人不正常的想法去思想大陸的事和人.

多謝c-hing有感而發既問題...(不是沉)報告...c-hing都算好彩啦...咁咪好好祝福女女囉...:smile_30: :smile_30: :smile_38:

妖!個個吸夠¥,都會返老家揾條大陸能結婚啦!

因為係老家,有鳩人知佢係出面打咩工,

做乜柒咩!呢 d 事好平常!條條女都係咁。

:smile_45:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-10 07:39 PM 發表
呃到人嘅咩 ?!! 啲雞個乳暈大過豉油碟 !!! 個閪成個爛牛肺咁 !!! :smile_03:
其實稍有經驗的男人都會識分果d爛玩既囡囡, 出來做過既好難呃到人

you are very lucky that the girl let you go la
don't ever sink boat

引用:
原帖由 孟波 於 2009-9-11 01:00 AM 發表 查看引用來源
多謝c-hing有感而發既問題...(不是沉)報告...c-hing都算好彩啦...咁咪好好祝福女女囉...:smile_30: :smile_30: :smile_38:
我會祝福佢 希望佢有好既將來 我個人比較重感情..都想佢好既...我冇咩錢幫唔到佢 無法...我知佢重做緊呢行...真係同人唔同命...而家d靚妹買lv買咩 難為人地錢都冇要出來做....真慘

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2009-9-11 01:08 AM 發表 查看引用來源
妖!個個吸夠¥,都會返老家揾條大陸能結婚啦!

因為係老家,有鳩人知佢係出面打咩工,

做乜柒咩!呢 d 事好平常!條條女都係咁。

:smile_45:
咁又係...望佢將來嫁個如意君吧

引用:
原帖由 jacksfo04 於 2009-9-11 02:40 AM 發表 查看引用來源
you are very lucky that the girl let you go la
don't ever sink boat
可能我傻...其實我想試下同佢開始 始終未試過覺得有d遺憾...因為除左佢 我見過好多女 有幾靚都冇個種feel 雖然現在都知佢係邊 不過現在唔會想其他了 因為係同佢分手後 識左現在既老婆 唔會再搞d咩了 只係有點可惜 見佢現在重做呢行...亦同佢個個pk男友分左手

樓主, 我無你咁好彩, 我相信我同你係同一類人, 但係我沉左:smile_27:

或者咁講丫, 我信而家的佢會有一日走出果個環境, 但係都要比d時間, 因為佢屋企仲有d債末清

引用:
原帖由 disney1224 於 2009-9-11 02:51 AM 發表 查看引用來源

可能我傻...其實我想試下同佢開始 始終未試過覺得有d遺憾...因為除左佢 我見過好多女 有幾靚都冇個種feel 雖然現在都知佢係邊 不過現在唔會想其他了 因為係同佢分手後 識左現在既老婆 唔會再搞d咩了 只係有點可惜 ...
樓主仲有同佢聯絡????

前往最後回覆