上一頁下一頁
發新話題

超抵cp新海下酒店客房...試業期間只係130, 重有50代用卷用返係k場~

收藏  |  訂閱
88  8.5k

引用:
原帖由 鳳凰座‧一輝 於 2009-8-17 06:06 PM 發表
會唔會又俾D有食力人仕re-print張單同住客資料出黎呀?
乜你唔知,你係大陸住邊間酒店,你登記回鄉証時都會scan落酒店同當地公安局既 data base咩?  甘驚既, 你訓街囉, 一係你出招幻魔拳比個前台,當你登記左都得架.....:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-17 06:42 PM 發表 查看引用來源

乜你唔知,你係大陸住邊間酒店,你登記回鄉証時都會scan落酒店同當地公安局既 data base咩?  甘驚既, 你訓街囉, 一係你出招幻魔拳比個前台,當你登記左都得架.....:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :sm ...
真係唔知喎!
乜你重要用自己証件登記開房架?
重以為你真係好有食力添!
:smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 鳳凰座‧一輝 於 2009-8-17 06:45 PM 發表 查看引用來源
真係唔知喎!
重以為你真係好有食力添!:smile_03::smile_03::smile_03:
得呀
間酒店你老母開的咪吾駛登記囉:smile_40:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2009-8-17 06:41 PM 發表

聖鬥士 ~ 有名有姓既 , 係得 12 個黃金 + 12 個白銀 + 10 個青銅 !

:smile_o01: :smile_o01:
點知又會唔會彈埋7個海鬥士, 又7個北歐神鬥士, 又108個冥鬥士出黎架.....HAHAHA

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-17 06:58 PM 發表 查看引用來源

點知又會唔會彈埋7個海鬥士, 又7個北歐神鬥士, 又108個冥鬥士出黎架.....HAHAHA
甘你就直接問問班聖鬥士啦 !

你重有三件神鬥士未講呀 !

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-8-17 07:01 PM 發表 查看引用來源
係169台呀, 自己用手改返個網址啦
無法子,果腦座系pat pat到!

引用:
原帖由 鳳凰座‧一輝 於 2009-8-17 06:45 PM 發表
真係唔知喎!
重以為你真係好有食力添!:smile_03::smile_03::smile_03:
SORRY...我真係無住酒店喎....  另外原來你覺得住酒店唔駛用自己証件就叫好有食力架?? 甘SORRY, 你3,4樓甘高既層次, 甘你去睇返你既動漫區搵你D FANS啦:smile_30:

真好攪笑, 無論我出咩POST,都有D車田正美既人出黎既....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆