上一頁下一頁
發新話題

有冇試過比D妹仔設局騙錢呢?我有經歷.........

收藏  |  訂閱
138  19.3k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2009-8-16 11:06 AM 發表 查看引用來源
大陸囡週時都一腳踏兩船啦...
冇話抵唔抵玩嘅,最緊要就係玩得開心.
我同意:smile_o12:

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-8-16 11:15 AM 發表 查看引用來源
你玩d妹仔..小心佢地玩番你喎
都冇所謂喇!人生玩要激情:smile_o13:

發現左狗公仲唔即刻走人

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-8-16 12:25 PM 發表 查看引用來源
呢啲手法屢見不鮮...年中都見唔少...總之...出黎玩...一句講晒...等價交換...就係咁簡單...:smile_o10:
玩遊戲前要計清楚條數,這点我認同:smile_o01:

引用:
原帖由 stanton_suen 於 2009-8-16 10:29 AM 發表 查看引用來源
又想起一啲好笑往績:smile_o10: ,係綱上識件四川16歲妹仔,去到深圳板田相約,第一次見面條妹仔幾大波樣子好cute:smile_o09: 同佢去飲茶食飯後想再進一步叫去常仔玩:smile_o01: 想深入D佢心身!比佢拒絕咗, ...
最緊要玩得精明~唔好沉船~~

回覆 1# 的帖子

Ching, 抵玩啦,皮幾野玩敢耐,除開一q都唔係太多錢呀,不過,你應該叫理狗公玩3P, 屌都條女, 死吓死吓嘛!:smile_o04:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2009-8-16 01:13 PM 發表 查看引用來源
Ching, 抵玩啦,皮幾野玩敢耐,除開一q都唔係太多錢呀,不過,你應該叫理狗公玩3P, 屌都條女, 死吓死吓嘛!:smile_o04:
你估隻狗公冇屌件妹仔呀,不過無我玩得禁出位吧!攪到成床水,好似潮吹:smile_o01: 之後問過條女,我勁定狗公勁,條女話我淫比我玩死呀!爽:smile_o13:

引用:
原帖由 raymond88 於 2009-8-16 01:04 PM 發表 查看引用來源
發現左狗公仲唔即刻走人
唔駛走人,走左無野玩呀!好戲在後頭!哈........

萬幾蚊玩五個月抵玩

萬幾蚊玩五個月抵玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆