第一次3p #^.^#

收藏  |  訂閱
38  13.1k

堅食

呢個3p過程好似唔多開心,不過多謝分享:smile_o13:

冇下次咪得囉...
不過唔知樓主想唔想再有下次姐...

引用:
原帖由 靈風格格 於 2009-8-16 01:32 PM 發表

有咩問題..我幾個男朋友都係黑人
試過搵返香港人... 點知~~~~~
冇FEEL:smile_19:
用惯大对细又点会有feel吖,除左黑仲试过咩色啊?

引用:
原帖由 靈風格格 於 2009-8-16 03:59 AM 發表 查看引用來源
我最近又識左個黑人bf, 平時同佢做好正常o者. 有日., 佢話有個朋友黎探佢, 我咪話, 唔去之後我問返我bf 點解比佢個fd 攪我呀, 仲要幫佢擘大我同腳:smile_22: 跟住佢話我唔願意可以唔做宿開, 我話我宿開, 我叫佢你都唔理我, 我話佢一d都唔愛我... 跟住佢仲要話要試我係咪個不三不四女人, :smile_42: 佢話接我止去佢度之前係街度撞到個人, 果個人同佢講, 我係佢ex-gf, 上完床之後就唔見人, ........... 見  ...
一試咪試到囉 !!! :smile_o14:
牛唔飲水邊 "禁" 到牛頭低 !! :smile_o10:
佢兩個根本當妳係洩慾工具咋 !! :smile_o10:
尤其係妳個 bf !!! :smile_o08:

引用:
原帖由 靈風格格 於 2009-8-16 01:32 PM 發表 查看引用來源有咩問題..我幾個男朋友都係黑人試過搵返香港人... 點知~~~~~ 冇FEEL:smile_19:
係做愛冇feel定係對個人冇feel????

引用:
原帖由 靈風格格 於 2009-8-16 03:59 AM 發表 查看引用來源
我最近又識左個黑人bf, 平時同佢做好正常o者. 有日., 佢話有個朋友黎探佢, 我咪話, 唔去佢度啦, 但佢係咁悶我, 叫我去咁咪去囉. 上到去, 佢個朋友係咁眼甘甘咁望住我, 咁我咪當睇佢唔到囉,  咁我bf 見我悶就過左我 ...
妳地玩3p有冇帶安全套做愛呀

咁你而家like玩3p ma??

回覆 1# 的帖子

3 P ?!! 插到稀巴爛呀 !!! :smile_03:

引用:
原帖由 靈風格格 於 2009-8-16 01:32 PM 發表 查看引用來源

有咩問題..我幾個男朋友都係黑人
試過搵返香港人... 點知~~~~~
冇FEEL:smile_19:
妳已經係空洞派弟子喇~~~!!

前往最後回覆