上一頁下一頁
發新話題

10/8飛仔又3日2夜"康成"桃園"心動&谷氣之旅(正式發報)

收藏  |  訂閱
50  2.7k

引用:
原帖由 popilo 於 2009-8-10 08:49 PM 發表 查看引用來源
請問師兄用開乜 SIZE CONDOM :smile_o05:
肯定係加加細個隻啦!!:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 無頭冬姑 於 2009-8-10 07:56 PM 發表 查看引用來源
搞左1q......囡囡又變臉.........話比我搞到痛要走.......(認識我的ching...就知點解會痛.........)
我知我知, 因為你既龜頭尖到好似一枝針咁, 所以吉痛條女  :smile_30:

多謝師兄報告!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-8-10 11:17 PM 發表 查看引用來源

我知我知, 因為你既龜頭尖到好似一枝針咁, 所以吉痛條女  :smile_30:
Kelvin 兄, 點解你會知架????:smile_o04: :smile_o04:

唔通你:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 vivapangpang 於 2009-8-10 11:39 PM 發表 查看引用來源

Kelvin 兄, 點解你會知架????:smile_o04: :smile_o04:

唔通你:smile_o14: :smile_o14:
我估下架咋 :smile_44:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-8-10 11:44 PM 發表 查看引用來源

我估下架咋 :smile_44:
多古無謂搵次來個"多仁p"你就知嘻嘻~~~~~~~~~:smile_o12:

回覆 1# 的帖子

講到咁差 ?!!

多謝報告

桃完.....幾年冇去

thank you for your report ......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆