上一頁下一頁
發新話題

我同A先生既美好回憶(2),呢個係最後一個分享

收藏  |  訂閱
279  25.2k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-9 04:40 PM 發表 查看引用來源

妳頭象張相......咁面善既:smile_o04:

我係咪識妳架..:smile_o10:
下?唔會掛?個頭像係我個仔喎:smile_o08:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 04:42 PM 發表 查看引用來源

下?唔會掛?個頭像係我個仔喎:smile_o08:
我之前係msn 見過..........不過我唔記得係邊個...

我之前 dl 左好多人...

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-9 04:45 PM 發表 查看引用來源

我之前係msn 見過..........不過我唔記得係邊個...

我之前 dl 左好多人...
應該唔會係我,因為我入左引版冇耐架炸用呢個名,

而且以前既野我全部唔記得loo,而且我冇再用個個

msn a/c啦,我要重新開始

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 04:48 PM 發表 查看引用來源

應該唔會係我,因為我入左引版冇耐架炸用呢個名,

而且以前既野我全部唔記得loo,而且我冇再用個個

msn a/c啦,我要重新開始
好啦........希望妳能做到妳所想的......:smile_40: :smile_40:

今日係我第一日識妳......

我叫 gum 仔.................:smile_o15:

叫妳咩好呀...:smile_o06:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-9 04:51 PM 發表 查看引用來源

好啦........希望妳能做到妳所想的......:smile_40: :smile_40:

今日係我第一日識妳......

我叫 gum 仔.................:smile_o15:

叫妳咩好呀...:smile_o06:
我一定會做到,你叫我做圖媽得架啦,而家個個都咁叫我既:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 04:52 PM 發表 查看引用來源

我一定會做到,你叫我做圖媽得架啦,而家個個都咁叫我既:smile_o05:
妳想我做埋妳個仔呀.......

祝妳同仔仔已後生活得開開心心 !!! :smile_o12:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-9 04:56 PM 發表 查看引用來源

妳想我做埋妳個仔呀.......
仔一個已經夠啦,因為圖圖已經養到我窮:smile_o08:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 04:57 PM 發表 查看引用來源

仔一個已經夠啦,因為圖圖已經養到我窮:smile_o08:
我大個仔架喇....唔使妳養.........

係度傾下偈...唔好成日諗d 唔開心既野啦..

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-8-9 04:56 PM 發表 查看引用來源
祝妳同仔仔已後生活得開開心心 !!! :smile_o12:
多謝晒你,我地一定會架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆