上一頁下一頁
發新話題

教下我點升格為sp... (我同佢已經行左一半..我覺得...)

收藏  |  訂閱
59  10.8k

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-7 12:24 AM 發表 查看引用來源
其實我同佢未發生任何野之前, 係幾好傾架~~

我地之前有約出黎飲野, 我又成日打俾佢傾計~~

不過, 自己唔想放太多感情落去.... so 攪到依家連搵都唔想搵...........
直接約佢飲野,再引誘下佢

好易得手:smile_o12:

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-7 12:24 AM 發表 查看引用來源

不過, 自己唔想放太多感情落去.... so 攪到依家連搵都唔想搵...........
其實,睇你仲想唔想有呢個朋友囉....

一旦做左sp,
同發展一段感情一樣,
唔係咁易返轉頭。

理智同慾念要爭扎下....

不過,女追男隔層紗,
你話你average,
如果個男仔本身唔係太多選擇既話,
基本上你一出手都得左7成....

平時都傾開電話, 傾傾下話想買野, 或者話見到雜誌話邊到d野好食, 想試下, 可能佢會主動叫你出去

妳 bf 餵妳唔飽咩 ??? :smile_o04:

主動d約怇la..

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-7 12:18 AM 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 your.mr.right 於 2009-8-7 00:17 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=216616383&ptid=10307531][/url]

你講緊我:')

你真係虧架??
:smile_30::smile_30::smile_30:虧架~~~~~~

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-7 12:05 AM 發表 查看引用來源

主動係最緊要!無仔係有好野唔食既!除非佢虧左啦!
即係話埋我姐:smile_45:

引用:

咁就唔係sp架囉喎:smile_o13:

直接同佢講一定受:smile_o10:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-8-7 09:40 AM 發表 查看引用來源

即係話埋我姐:smile_45:
:smile_30::smile_30::smile_30: 好鬼搞笑~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆