上一頁下一頁
發新話題

醫醫塊面黑過黑人牙膏

收藏  |  訂閱
85  9.2k

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-6 11:59 PM 發表 查看引用來源

夠晒:smile_o05:
但最好整支地對空對住胡姬爸爸:smile_o06:  
dim解成日針對我:smile_41: :smile_41:
爸爸無得罪妳:smile_13:

黑口黑面衰鳩格, 下次咪搵件女西醫按啦

引用:
原帖由 koreansam 於 2009-8-7 12:32 AM 發表 查看引用來源
黑口黑面衰鳩格, 下次咪搵件女西醫按啦
我被得少係因為她按得差
點解佢要黑面我
加下一定要比at least $50嫁

按得唔好我直情唔簽, 奉詣架, 刁!

引用:
原帖由 查篤撐 於 2009-8-7 12:48 AM 發表 查看引用來源
按得唔好我直情唔簽, 奉詣架, 刁!
講得好:smile_o12:
港男北上最重要的口號

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2009-8-7 12:27 AM 發表 查看引用來源

dim解成日針對我:smile_41: :smile_41:
爸爸無得罪妳:smile_13:
加下唔止你識玩針對
我都識
飛機仔,中山友,中國通,還有其它好安答
幫手中國移動胡姬爸爸:smile_o02: :smile_o16:
唔要聯通呀:smile_o07:

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-7 02:49 AM 發表 查看引用來源

加下唔止你識玩針對
我都識
飛機仔,中山友 & 中國通
幫手移動胡姬爸爸:smile_o07:  
:smile_o10: 咁叠馬? 叫得郁至好....... 叫吾郁好瘀.......

引用:
原帖由 北知去向 於 2009-8-7 02:59 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 咁叠馬? 叫得郁至好....... 叫吾郁好瘀.......
點解你要指出個問題:smile_o16: :smile_o03:

引用:
原帖由 北知去向 於 2009-8-7 02:59 AM 發表 查看引用來源

花花只色有:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 上海胡姬花花 於 2009-8-7 02:49 AM 發表 查看引用來源

加下唔止你識玩針對
我都識
飛機仔,中山友,中國通,還有其它好安答
幫手中國移動胡姬爸爸:smile_o02: :smile_o16:
唔要聯通呀:smile_o07:  
dim解禁對爸爸:smile_22: :smile_22:
爸爸禁石妳:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆