上一頁下一頁
發新話題

090724 ~ 藍毛團搵著『 口爆 』囡囡即場吹爆有相報告

收藏  |  訂閱
90  13.4k

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-31 11:22 PM 發表 查看引用來源
你初期係咪影射【正生書院】自己心照啦!
唔係又使乜問左你幾次先挖空心思諗個【正生電子】出黎丫!:smile_45::smile_45::smile_45:
我話絕對唔係囉 ! 問幾次至答陳七 , 係想吸引網友 , 重有呀 , 唔係正生電子 , 係深圳市正生技术有限公司。

http://www.aeon-med.com/

:smile_o01: :smile_o01:

thank for sharing!

引用:
原帖由 DustTillDawn 於 2009-7-31 11:07 PM 發表 查看引用來源
依d嘢又唔駛解釋,你要捉字蚤人哋系無你符,一切自有公論.
不過你系依度出得帖,所有決定系版主度,你去問佢囉.又或者你比大家睇吓版主比你個pm點解會關你先前個帖囉:smile_30: :smile_30:
你慢慢啦,我夠皮 ...
無得解釋架
好多野都無得解釋架

某某老師以前夠話唔用分身
之後咪有d唔知咩中年遊俠
衰左又出一個街霸角色出黎
有本事咪用分身用番果正身出報告

當然人地用咩a/c出post我地點理得咁多
但起碼唔會就咁開個新a/c當無事發生過囉
某某老師d名聲有幾多
好多人心中有數
唔知有無得解釋一下呢

嘩..好波....

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-7-31 10:32 PM 發表 查看引用來源

其他論壇都冇問題 , 係得 D 台有問題 !

:smile_o01: :smile_o01:

最奇怪就係 , 初版居然有版主加分俾我 , 你話怪唔怪呢 ?

:smile_o11: :smile_o11:
係d台出post好容易比人扣分的...搞到我都唔想出post了

thanks for report

引用:
原帖由 廢人天才 於 2009-8-1 02:57 AM 發表 查看引用來源

係d台出post好容易比人扣分的...搞到我都唔想出post了
因為 D 台實在太多有心人啦 !

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 edonedon 於 2009-8-1 04:22 AM 發表 查看引用來源
thanks for report
多謝回貼支持 ~ :smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-8-1 01:28 AM 發表 查看引用來源

無得解釋架
好多野都無得解釋架

某某老師以前夠話唔用分身
之後咪有d唔知咩中年遊俠
衰左又出一個街霸角色出黎
有本事咪用分身用番果正身出報告

當然人地用咩a/c出post我地點理得咁多
但起碼唔會就咁 ...
貢又好似岩喎,曾經都有人投訴其他會員用"老師"兩個字,話係有影射成份啦,甘樓主用"正生"夠竟得唔得呢,不如叫樓主同"果"位老師傾掂先啦:smile_30: :smile_30: 有時我都好想睇下正/分身討論係點既,:smile_30: :smile_30: 死勒,睇得多d精神分裂既post,自己都有d傻傻地添,等我又整番個以為無人知既分身先 :smile_27: :smile_30:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-7-31 09:58 PM 發表 查看引用來源
本報告內容已經重新更正 , 改動某些令某類有心人仕不安煩躁字眼 , 請有關版主查核 , 謝 !

:smile_o10: :smile_o10:
咩叫:令某類有心人仕不安煩躁字眼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆