上一頁下一頁
發新話題

<第一次發文>...第一次幫男朋友口交@深夜,公園女廁

收藏  |  訂閱
68  12.4k

其實我想問...你唔肯俾bf用手指插入去...佢點搞到你G點?....G點晌入面架wor....

:smile_o12: 口爆,唔錯,

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-7-29 12:58 AM 發表 查看引用來源

係架我鍾意架!!!
咁你實好唔鍾意我...因為我未俾人吹爆過...唔知點解係好舒服...但硬係冇high到想射o個種感覺...

多謝處女報告。口部己破。
有無得幫我試下呀.....嘿嘿

引用:
原帖由 miss.17 於 2009-7-29 12:08 AM 發表 查看引用來源
大家好呀~ 我第一次係道post 架喳,打得唔好唔好見怪呀~~

我琴晚放左工..之後同男友行街街~~
行行下佢又手摸摸....我就同佢去左公園坐下...
咁我地坐果個地方係有其他情侶係附近...
開頭坐果陣都係 ...
支持左先:smile_o12:

希望睇到你第一次ge報告:smile_35:

樓主你唔驚俾人見到

第一次就成功口爆...勁喎:smile_o12:

引用:
原帖由 miss.17 於 2009-7-29 12:08 AM 發表 查看引用來源
大家好呀~ 我第一次係道post 架喳,打得唔好唔好見怪呀~~

開頭坐果陣都係 ...
入黎支持下先:smile_o12:

引用:
原帖由 miss.17 於 29-7-2009 00:08 發表 查看引用來源

開頭坐果陣都係 ...
乜第一次就要係女廁做呀:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆