上一頁下一頁
發新話題

絲襪

收藏  |  訂閱
54  9.8k

你post埋張相出黎, 大把人都會好迷戀你對腳架喇!

引用:
原帖由 bbflower 於 2009-7-28 02:59 發表 查看引用來源

咪試過囉, 你無聽書
係high 好多架, 佢搞都搞得過癮d 啦
就算對腳唔夠滑, 絲襪都係滑lu lu 的... 所以好好feel
同埋好似女王咁, 有人好迷戀自己對腳... wohohooo
如果 gf 對腿靚... 我實買好多high heels 比佢~  :smile_29:

引用:
原帖由 bbflower 於 2009-7-28 02:59 AM 發表 查看引用來源

咪試過囉, 你無聽書
係high 好多架, 佢搞都搞得過癮d 啦
就算對腳唔夠滑, 絲襪都係滑lu lu 的... 所以好好feel
同埋好似女王咁, 有人好迷戀自己對腳... wohohooo
哦,sorry,迷戀自己對腳係對自己有信心表現啫,:smile_o01:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-28 03:03 AM 發表 查看引用來源

如果 gf 對腿靚... 我實買好多high heels 比佢~  :smile_29:
我都係咁話,美腿加高跟鞋,正:smile_o12: :smile_o12:

唔好意思, 因為太多野要做,
仲要搞下聽日套戰衣
先訓喇, 明天見!

引用:
原帖由 bbflower 於 2009-7-28 03:15 AM 發表 查看引用來源
仲要搞下聽日套戰衣
先訓喇, 明天見!
早抖~~~~~~~~~~~~:smile_o07:

引用:
原帖由 bbflower 於 2009-7-28 03:15 發表 查看引用來源
仲要搞下聽日套戰衣
先訓喇, 明天見!
戰衣添. .. my god :smile_29:   
                see ya~ :smile_15:

引用:
原帖由 bbflower 於 2009-7-28 02:40 AM 發表 查看引用來源
呢個應該唔會俾人cut 掛... :smile_40:
講少少我同sp o既野啦...
其實之前我都講左少少, 就係我個胸唔係好勁架咋, 只係普通貨仔
不過我對腳都幾長的 (頭先沖涼個陣仲要做埋磨沙, 確保佢地可以滑滑地... )
有好幾 ...
𢇃襪is the best:smile_o12:

引用:
原帖由 bbflower 於 2009-7-28 02:40 AM 發表 查看引用來源
呢個應該唔會俾人cut 掛... :smile_40:
講少少我同sp o既野啦...
其實之前我都講左少少, 就係我個胸唔係好勁架咋, 只係普通貨仔
不過我對腳都幾長的 (頭先沖涼個陣仲要做埋磨沙, 確保佢地可以滑滑地... )
有好幾 ...
我係男仔
我有聽書咖
我之前同ex-gf玩絲襪
要佢著住吊帶絲襪俾我插
真係特別high
好正
我仲有其他同絲襪有關的經歷呢

我鐘意女仔著絲襪呢
bbflower著絲襪肯定會令見到的男仔流哂鼻血

另外, 希望妳快啲到五十分, 到時可以放頭像, 收pm

等妳 report 同 相 !!! :smile_o05: