9 UP一下, 我對內地夜遊的不滿.

收藏  |  訂閱
38  3.5k

引用:
原帖由 charlesd71 於 2009-7-24 03:00 AM 發表 查看引用來源
星期二,三,四, 如常 平日上大陸, 買煙, 打麻將, 消閒夜遊 ,近近地去了水圍3日兩夜,
去了一次東方XX, 兩次中小SN, 無嘢玩, 冼腳算LA,
第一晚,  CALL 了休 假條骨妹 去打牌, 真系吾客氣, 爭9住打,  好在羸了8 ...
Thank for如常平日上大陸Report:smile_o12:
引用:
引用:
原帖由 我愛大波 於 2009-7-23 03:07 PM 發表 [url=https://www.188channel.com/images/common/back.gif]https://www.188channel.com/images/common/back.gif[/url]

水圍lee家無咩邪骨玩喇
d 骨場既房全部換晒透過玻璃, 連vip 都一樣
d 技師入黎個陣連個箱都無帶
唔好講話開大, 連推油都無啊

誤會:smile_13:同意你講豬扒橫行
做生意~是指靠妓女維生果班人
可能表達唔好啦,我講索唔索都是自己選,硬食啦
但囡囡放飛機扮死魚唔交功課,就無得抵賴啦
比你好彩棟到件索,佢服侍超衰,咪仲谷氣
引用:
原帖由 雲昇 於 2009-7-24 12:49 PM 發表 查看引用來源
我出黎玩日子唔敢話耐,不過省、港、澳都有d腳毛咁。我唔搞咩生意既,不過見到的女女質素係:smile_o16: ,你可以唔同意,不過如果的女係掂就無咁多c兄回post啦:smile_o10:

多謝師兄詳盡報告

回覆 1# 的帖子

條囡幾正喎 !!! :smile_53:

回覆 1# 的帖子

thank you

thanks for sharing

引用:
原帖由 cpKenKen 於 2009-7-24 11:51 AM 發表 查看引用來源

係呀, 而家岩玩實要留電話, 揀女好撞手神, 賴野指數比以前高好多!
非常同意,去時不要期望太大,就不會狩失望,會開心D,
長遠計一定要有D後備, 有生理需要可發揮功能, 人都開平衡D,:smile_o10:

同台灣, 韓國十幾廿年前一樣, 經濟好左, 呢個行業自然就會差:smile_35:

以前QT 蓮X K 埸D媽咪話,D 女包同你沖涼、吹蕭,做小一樣唔洗比錢!!玩左幾年,不知幾開心!!
而家響CP 玩左兩年,得一條K女同我沖過涼,仲要自已洗自已!吹都係試過一、兩條女咋!幾Q無引!不過唔玩又悶!無計!!

我都覺得依家大陸D質素差咗好多仲成日嚴打:smile_o02:

前往最後回覆