上一頁下一頁
發新話題

深圳, CP失陷, 萬千K女, SN女活在徨恐機喝中, 立即, 雷霆出動

收藏  |  訂閱
62  8.8k

多謝師兄報告

引用:
原帖由 nansh118 於 2009-7-21 04:10 PM 發表 查看引用來源
每晚兩件陪訓咁正:smile_04:
老實講, 初頭幾過引, 當你到第四天以經不是向受, 我一般會休息,
所以次激野都系吾扲玩, 想生活開心D ,培養多完化 精神,文化生活都好重要.
因此我現在最愛賭馬, 玩水草, 睇書, 打牌:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 charlesd71 於 2009-7-21 03:33 PM 發表 查看引用來源

良性討論,
我42,我在大陸離婚過兩次,在大陸,澳門從事SN及娛樂設備銷售及設計工作20年,
以前大陸,SN老闆(多數是公安,部隊開)  裝修期間醒我侮晚培訓兩件, 我都私下比錢, 無拖無忺,
利用人惑情, 欺騙, 滿足自 ...
同意,good!

都唔明喎..昂QQ
有$有MM

引用:
原帖由 charlesd71 於 2009-7-21 03:33 PM 發表 查看引用來源

良性討論,
我42,我在大陸離婚過兩次,在大陸,澳門從事SN及娛樂設備銷售及設計工作20年,
以前大陸,SN老闆(多數是公安,部隊開)  裝修期間醒我侮晚培訓兩件, 我都私下比錢, 無拖無忺,
利用人惑情, 欺騙, 滿足自 ...
無拖無欠, 問心無愧, 走得瀟灑!!

ching , 咁有冇 D 水緊 或斷供 二奶 , 最好樣靚身材正 ! 有既 , 唔該 PM 兩個來救住命先 ~~~ :smile_o13:

學吾到你一半都支特下 :smile_o06:

Thank you Ching report:smile_o12:

引用:
原帖由 charlesd71 於 2009-7-21 03:54 PM 發表 查看引用來源

系阿,
我最PROUND 就系我從無忺人野. 親情,友情,愛情,
如我吹水就闌賓州, 我內心真系幾自豪KA, 我34歲開始到現在,全部時間用於 嫖,睹, 飲,吃,玩樂,
基本上我想做KA, 都做晒, 如今日死, 都無咩後悔, 但玩在D錢 ...
呢句說話好認同呀, c hing, keep going!! 最緊要自己開心!

回覆 1# 的帖子

多謝有相報告, 玩得開心 D .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆