你地d sp...

收藏  |  訂閱
28  1.8k

引用:
原帖由 未央生 於 2009-7-16 07:33 PM 發表 查看引用來源
小弟一向CD-DOM開, 我想問下各位師兄, 你地點搵sp架?
有冇d咩指定動作? 小弟完全唔知路數, 咁耐都淨係搵到一個sp咁大把, 仲要係對方半主動咁濟. 其實咁樣自己冇咩成功感.
想請教下大家點搵sp呢?
你想要幾多個先夠? :smile_o14:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-7-16 11:13 PM 發表 查看引用來源

我又要做ps
PS??:smile_o14: 乜嚟架?

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-16 11:17 PM 發表 查看引用來源

PS??:smile_o14: 乜嚟架?
Playstation

引用:
原帖由 kris5857 於 2009-7-16 10:50 PM 發表 查看引用來源

Sugar, 咁你有冇 sp 啊...??
冇呀, 我暫時未有呢個需要住, :smile_30:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-7-16 11:19 PM 發表 查看引用來源

Playstation
咁你快D返屋企打機啦:smile_45:

咁其實要搵得sp, 自己駛唔駛話體形方面要操fit d先? 因為硬係覺得如果自己肌肉冇乜脂肪又多, 真係d sp唔係咁易肯, 搵得sp都係想滿足地吊一翻jei, 如果體形唔係好得好似...... 易失望wor

引用:
原帖由 sugar 於 2009-7-16 11:25 PM 發表 查看引用來源

冇呀, 我暫時未有呢個需要住, :smile_30:
我見你有個POST, 又話要磨浴室, 又盛...
所以睇吓你呢期有咩 update 嘛...

引用:
原帖由 未央生 於 2009-7-17 02:18 AM 發表 查看引用來源
咁其實要搵得sp, 自己駛唔駛話體形方面要操fit d先? 因為硬係覺得如果自己肌肉冇乜脂肪又多, 真係d sp唔係咁易肯, 搵得sp都係想滿足地吊一翻jei, 如果體形唔係好得好似...... 易失望wor
條9夠大咪咩都殺曬:smile_38:

成枝火箭炮咁:smile_35:

引用:
原帖由 小書僮 於 2009-7-16 07:46 PM 發表 查看引用來源

登報紙頭版全頁
勁喎...點解你可以整到咁大???

前往最後回覆