上一頁下一頁
發新話題

離婚

收藏  |  訂閱
275  30.0k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 01:52 AM 發表 查看引用來源

多謝~~~~~~~~~~~~~~其實我只係講我同佢嘅野,希望大家唔會悶親~~~
學大家姐話齋…邊個夠膽話你我o地一定x佢~:smile_o02:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-7-15 01:56 AM 發表 查看引用來源

就因為今次件事…你再一次見到佢幾咁care你~
非常幸福的一對~~~~好好珍惜哦~:smile_40:
我不嬲都知佢好緊張我,佢都知我一樣格,不過佢見到佢個friend攪成咁,一時好似唔知點咁啫~~~~~
佢家下冇野啦,仲行嚟行去,話一肚水~~~~~~~~~~~€

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-7-15 01:57 AM 發表 查看引用來源

學大家姐話齋…邊個夠膽話你我o地一定x佢~:smile_o02:
~~~算啦~~~可能果幾次人地都係冇心嘅,唔好交叉人啦~~~~~~~~~~~~~~~

一向睇開你啲post 都知你地sweet,
睇到你個topic 嚇左一餐,
但睇埋落去先知原來一次sweet 過一次。

恭喜你搵到個Mr. Right!

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 02:00 AM 發表 查看引用來源

~~~算啦~~~可能果幾次人地都係冇心嘅,唔好交叉人啦~~~~~~~~~~~~~~~
只係阻嚇作用.... 等佢o地回時停一停…諗一諗係咪應該咁講~~

引用:
原帖由 carnap 於 2009-7-15 02:02 AM 發表 查看引用來源
一向睇開你啲post 都知你地sweet,
睇到你個topic 嚇左一餐,
但睇埋落去先知原來一次sweet 過一次。

恭喜你搵到個Mr. Right!
終於有人俾個post名嚇親~~~~~~~~~~~sorry~~~~
但真係多謝你一直嘅支持~~~~~~~~

田心妹越寫越好
好有真實感
好似現場聽你叫 '呵~老公x我,x我,好舒服呀~~~~~'

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-7-15 02:02 AM 發表 查看引用來源

只係阻嚇作用.... 等佢o地回時停一停…諗一諗係咪應該咁講~~
紙板差人~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 無碼 於 2009-7-15 02:04 AM 發表 查看引用來源
田心妹越寫越好
好有真實感
好似現場聽你叫 '呵~老公x我,x我,好舒服呀~~~~~'
冇咁誇張下話~~~~~~~~~~~~~
不過頭先又好似真係幾大聲~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 01:54 AM 發表 查看引用來源

你都有份喎,我梗多謝你啦~~~~~~~~~~~~~多謝ck~~~~~~~~~
終於知道我好呢:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆