上一頁下一頁
發新話題

邊講電話邊搞....

收藏  |  訂閱
83  28.7k

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-7-13 10:19 PM 發表 查看引用來源
good report>.

唔知人地條仔.. 正唔正呢/????:smile_13: :smile_13: :smile_30:
你有興趣?? XD

你就爽嚕
人地男朋友慘在帶左都唔知:smile_o08:

thanks for sharing :smile_38:

等緊你電話!!!

''我跌左支甜筒呀''.....

哈哈哈....咩未甜筒....好未嗎???!

引用:
原帖由 tax169 於 2009-7-13 06:29 PM 發表 查看引用來源
大家好!! 小弟睇左性版都有兩、三年了,不過一直未出過聲。家下想同大家分享下自己既親身經歷,如果有疑問大家就當睇下估仔就算啦!! thx!!!

先講講今次事件既兩位主角背景,一個當然係我,三十三歲單身;另一個係 ...
大力再頂多佢幾野,一抽返出黎,對住佢塊面一射而盡。下次佢又一塊田咁對注你個面,禮上往來。

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-7-14 08:14 AM 發表 查看引用來源
''我跌左支甜筒呀''.....

哈哈哈....咩未甜筒....好未嗎???!
haha....我諗佢覺得味道唔差的!!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-7-14 09:12 AM 發表 查看引用來源
大力再頂多佢幾野,一抽返出黎,對住佢塊面一射而盡。下次佢又一塊田咁對注你個面,禮上往來。
佢一定唔會啦,佢都唔like我睇佢塊田的!! 不過下次唔知佢會點樣整鬼我.....

期待 期待 期待 繼續出post

引用:
原帖由 tax169 於 2009-7-13 06:29 PM 發表 查看引用來源
大家好!! 小弟睇左性版都有兩、三年了,不過一直未出過聲。家下想同大家分享下自己既親身經歷,如果有疑問大家就當睇下估仔就算啦!! thx!!!

先講講今次事件既兩位主角背景,一個當然係我,三十三歲單身;另一個係 ...
Great! Thx for sharing~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆