上一頁下一頁
發新話題

徵24~27歲女朋友

收藏  |  訂閱
47  683

引用:
原帖由 qookaty 於 2009-7-26 12:47 AM 發表 查看引用來源

no thx la~~
I also feel that u r honest person la~~
成實而家唔值錢law

引用:
原帖由 殘腳 於 2009-7-26 12:50 AM 發表 查看引用來源

成實而家唔值錢law
咁好過成日講大話既~

引用:
原帖由 殘腳 於 2009-7-16 01:36 PM 發表 查看引用來源

哈哈,老實係好人,不過唔係好情人:smile_o03:
hello~^^
點解話自己唔係好情人呀? @.@a

引用:
原帖由 Ami 於 2009-7-26 12:55 AM 發表 查看引用來源

hello~^^
點解話自己唔係好情人呀? @.@a
悶,咪唔係好情人law

引用:
原帖由 qookaty 於 2009-7-26 12:54 AM 發表 查看引用來源

咁好過成日講大話既~
唔聰明呢~而家定義

引用:
原帖由 殘腳 於 2009-7-26 12:57 AM 發表 查看引用來源

悶,咪唔係好情人law
下?! 咁就已經算唔係好情人? = =a
咁果0的用情不專, 成日講大話又算什麼呢?
我自己覺得悶這點, 未至於會唔係好情人law~
每人性格都唔同ga ma~ 真係人夾人law~
如果你係錫你女朋友, 對佢一心一意, 關心佢, 悶依點已經唔算係咩大問題啦~
所以, 你沒需要因為這樣而話自己唔係好情人ga~^^

引用:
原帖由 Ami 於 2009-7-26 01:02 AM 發表 查看引用來源

如果你係錫你女朋友, 對佢一心一意, 關心佢, 悶 ...
你講得啱wo~
係好多人話我好好人,不過又如何?
結果都係無人簡我:smile_o08:

引用:
原帖由 Ami 於 2009-7-26 01:02 AM 發表 查看引用來源

如果你係錫你女朋友, 對佢一心一意, 關心佢, 悶 ...
係囉~~~我都同意你咁講~~
只要有心就得啦~~性格人人都唔同~

引用:
原帖由 殘腳 於 2009-7-26 01:06 AM 發表 查看引用來源

你講得啱wo~
係好多人話我好好人,不過又如何?
結果都係無人簡我:smile_o08:
哈...緣份依0的野無得強求ga ma~
有時候話黎就黎ga la~
成日都會係你無諗過嘅時候出現
你唔好灰心呀~
最重要唔好為了急於拍拖, 而隨便同人開始
誤了自己又誤了別人ar ma~^^
加油呀~^^

引用:
原帖由 Ami 於 2009-7-26 01:11 AM 發表 查看引用來源

哈...緣份依0的野無得強求ga ma~
有時候話黎就黎ga la~
成日都會係你無諗過嘅時候出現
你唔好灰心呀~
最重要唔好為了急於拍拖, 而隨便同人開始
誤了自己又誤了別人ar ma~^^
加油呀~^^
haha~呢d說話我都聽唔少lu
不過都多謝你先la
只係從來都未試過有女仔鐘意過
感覺自己好似係次等貨

上一頁下一頁