上一頁下一頁
發新話題

要港人驗尿,簡直係侮辱

收藏  |  訂閱
66  3.7k

引用:
原帖由 jicky 於 2009-7-13 12:10 AM 發表 查看引用來源
最好過關出入都驗,包無走雞。
贊成..........

回覆 1# 的帖子

過得大陸關 ... 唔好覺得自己仲係香港人呀 !!!:smile_04:

引用:
原帖由 kc191209 於 2009-7-13 12:13 AM 發表 查看引用來源
你講乜?
香港人去大陸做太空人大晒?
犯法就要拉   XXXXX 做太空人 唔死都冇卵 用
完全贊成...... 治大國, 用重典

引用:
原帖由 大力士haha 於 2009-7-13 12:09 AM 發表 查看引用來源

對唔住,小錯人,I am so sorry:smile_o14:
冇問題,可能呢排打大風高危所以ching無處發淹,明白:smile_19:

中國航天科技發展神速,中央都想多啲太空人上大空,不過暫時吾想香港人參加...

引用:
原帖由 幾許風雨 於 2009-7-13 12:09 AM 發表 查看引用來源
樓主, 驗尿唔係侮辱, 係捉班太空人o者, 不過咁搞法, 真係搞到冇咩隠
在福田區正骨場按摩的男人, 女人, 小孩, 老人家也排隊驗尿.........

做太空人真係好易出事,長期嚴重損害器官功能,香港政府又要晒洗係你地班太空人身上-教育,社工,警力,醫療...等等
真係自暴自棄但累了人:smile_39:

引用:
原帖由 Cyanide 於 2009-7-12 11:45 PM 發表 查看引用來源
北上消費, 帶動深圳經濟活動, 令人人有飯吃有工開, 但自覺高人一等的港人就被人當面侮辱, 排隊留尿, 外國人也笑了, 中國人對中國人太好了.  深圳經濟活動受打擊, 搶劫問題就更多, brother們, 北上消費小心個人安全.
...
你行得正企得正,怕咩被ko捉驗尿先,係身有屎的太空人先驚者!有咩問題:smile_41:

樓主,遲的番學都要驗啦......你可以做的乜:smile_41:
吸毒坐15天太少了,應坐半年至1年....差不多:smile_45:

回覆 1# 的帖子

無得hi野,毒癮發作:smile_14:
又或者你是販賣,被斷左財路,著草又冇錢:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆