上一頁下一頁
發新話題

可以自己一個人住的 30 歲 160 cm 高男仔 , 點解認真找個女友都甘難

收藏  |  訂閱
112  3.3k

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-7-12 03:40 PM 發表
妳變態就會開心
:smile_30::smile_47:sm 人就開心..
有時變態下都開心ga

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-12 03:41 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_47:sm 人就開心..
有時變態下都開心ga
妳原來中意sm架:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-7-12 03:44 PM 發表
妳原來中意sm架:smile_47: :smile_47:
:smile_47::smile_47:sm 人lor..

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-12 03:47 PM 發表 查看引用來源
:smile_47::smile_47:sm 人lor..
咁就得快感喇:smile_47:

引用:
原帖由 世紀獨男 於 2009-7-12 02:38 PM 發表 查看引用來源
可以自己一個人住的 30 歲 160 cm 高男仔 , 點解認真找個女友都甘難
搵左甘耐都系單身  

我 :-

外表一般, 身高 160 cm
大學畢業 , 正當職業, 打算自己搬出來住
沒有不良嗜好, 唔煙, 唔酒, 唔嫖, 唔賭,
平 ...
師兄:等下添啦!你30歲姐,唔洗急woo!一定有架我撐你。:smile_34:

引用:
原帖由 世紀獨男 於 2009-7-12 14:38 發表 查看引用來源
搵左甘耐都系單身  

我 :-

外表一般, 身高 160 cm
大學畢業 , 正當職業, 打算自己搬出來住
沒有不良嗜好, 唔煙, 唔酒, 唔嫖, 唔賭,
平 ...
獨男兄 加油呀:smile_42:
睇得出你好有誠意

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-7-12 03:54 PM 發表
咁就得快感喇:smile_47:
:smile_47:有快感有快感.. 呢家野都吾係好多人有ga 咋

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-12 08:37 PM 發表 查看引用來源
:smile_47:有快感有快感.. 呢家野都吾係好多人有ga 咋
妳經常有:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 Elastico 於 2009-7-12 08:28 PM 發表 查看引用來源

獨男兄 加油呀:smile_42:
睇得出你好有誠意
謝謝你啊..

希望其他人唔好系我個 post 玩啦:smile_39:

引用:
原帖由 世紀獨男 於 2009-7-12 08:53 PM 發表

謝謝你啊..

希望其他人唔好系我個 post 玩啦:smile_39:
慢慢黎啊嘛
引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-7-12 08:41 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=212567473&ptid=10109974][/url]
妳經常有:smile_14: :smile_14:
邊有啊..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆