上一頁下一頁
發新話題

深圳失控…正骨場都要驗毒

收藏  |  訂閱
78  16.2k

引用:
原帖由 garykuen 於 2009-7-11 07:12 PM 發表 查看引用來源
今朝返港…
尋晚係褔田口岸果間(水立方)按摩,深夜兩點左右,突然一隊公安到達,
起初真係冇諗到驗毒呢個問題(骨場驗毒?根本就冇乜可能發生!),三點到公安要全部人排隊去到幾間房間處驗尿!五個人一間房,入 ...
因為係4樓, 要同KO入派出所行一倘協助調查,,,
傾解後知道啦當場50件 "Hi左野" 的....:smile_27: :smile_27: :smile_27:

驗下有冇性病,.....:smile_41:
下星期可掃酒樓,茶餐廳.

深圳真的失控,以為大場安全,錯晒!

引用:
原帖由 hk2006gov 於 2009-7-11 08:21 PM 發表 查看引用來源

CHing如果三四個女ko睇住就呵得出啦!!!!!!!!!
咁都要靚女ko先得架

唔知幾時掃戲院:smile_35:

回覆 1# 的帖子

睇完我都驚!!!!!

即場驗都好既,最怕佢收集後至驗,一時攪錯或者有人偷懶將幾個人既尿一齊驗,咁就死左都唔知乜事啦

引用:
原帖由 unlucky 於 2009-7-11 07:58 PM 發表 查看引用來源

大把人係骨場hi野啦
我要見過有人吸完野周圍燎人,公安今次咁做抵讚。

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-7-11 07:19 PM 發表 查看引用來源
咪係囉 !!! 骨場都要驗尿 !!! :smile_03:
遲d去荼餐廳食飯都要驗尿~~~可能重要驗埋屎:smile_30: ~~~~~~~~

引用:
原帖由 tim69 於 2009-7-11 08:06 PM 發表 查看引用來源
:smile_53: 咁都得?要驗都應該一個個嚟啦,5個唔識既人一起等珂尿,呵唔出一d都唔出奇啦,大陸又走返以前咁唔文明喇,雖然骨場係有d人會吸毒,但係都唔駛全部人驗呀,睇吓邊d神志不清先叫佢驗啦,咁樣仲邊到有人 ...
我覺得無問題喎,無做錯野怕咩俾人驗。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆