一咭2號同大陸電話咭

收藏  |  訂閱
27  3.0k

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-7-17 12:39 AM 發表 查看引用來源

神州行深圳版無事啦掛:smile_o10:
係香港用點計先:smile_38: 詳細d講下都好啩 想問下花花你:smile_38: 我香港用開個冧把飛條線去神洲行一咭兩號,中移果邊駛唔駛收錢,要收點計:smile_41:

引用:
原帖由 mingbbq007 於 2009-7-17 11:42 PM 發表 查看引用來源

係香港用點計先:smile_38: 詳細d講下都好啩 想問下花花你:smile_38: 我香港用開個冧把飛條線去神洲行一咭兩號,中移果邊駛唔駛收錢,要收點計:smile_41:
我都不是用一咭2號:smile_o10:
飛香港電話落去大陸咭號應該唔洗:smile_o01:
神州行大陸咭在廣東省(除香港,澳門外)免費任聽

引用:
原帖由 硬交沈睡者 於 2009-7-17 11:57 PM 發表 查看引用來源
一咭2號 邊有人用架,上大陸熟個d都用神州行加cti個d飛綫漫油啦,
一樣原理乍.
什麼來的:smile_o10:

引用:
原帖由 mingbbq007 於 2009-7-16 11:37 PM 發表 查看引用來源

中移動一咭兩號在香港是發不到訊息聯通的:smile_38: 在國內就可以:smile_34:
點會唔可以?只係收貴一點罷了!

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2009-7-18 01:07 PM 發表 查看引用來源

點會唔可以?只係收貴一點罷了!
中移一咭兩號在香港真的不可以發訊息到聯通:smile_38: 在大陸上邊就冇問題

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-7-17 11:54 PM 發表 查看引用來源

我都不是用一咭2號:smile_o10:
飛香港電話落去大陸咭號應該唔洗:smile_o01:
神州行大陸咭在廣東省(除香港,澳門外)免費任聽
係應該定係一定唔駛先:smile_38: 攪錯咗條數分分鐘好甘架

引用:
原帖由 mingbbq007 於 2009-7-18 02:49 PM 發表 查看引用來源

中移一咭兩號在香港真的不可以發訊息到聯通:smile_38: 在大陸上邊就冇問題
如果真係發唔到你咪打俾條女囉!點解一定要發訊息呢?再唔係咪過深圳先發囉!
同埋大陸用移動既人有七成以上,聯通得好少人用,無理由為o個少數人去搞咁多野掛?:smile_o08: :smile_o16:

引用:
原帖由 mingbbq007 於 2009-7-18 02:51 PM 發表 查看引用來源

係應該定係一定唔駛先:smile_38: 攪錯鰦條數分分鐘好甘架
要在香港的手機台申請飛線服務wor:smile_o01:

前往最後回覆