上一頁下一頁
發新話題

冷與熱的刺激.冰火回憶

收藏  |  訂閱
338  21.0k

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-7-2 08:39 PM 發表 查看引用來源
我都想條女同我試o下冰火同肛交呀 !!! :smile_13: :smile_13:
其真呢d野唔係個個女肯玩呀~

聽到都正...唔知幾時女友先會幫我...:smile_27:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-2 08:31 PM 發表 查看引用來源
有版友問我玩過咁多野,咁有無試過冰火呢??
呢樣.......當然係有啦....好耐之前都出過一次POST.......

記得一年前同男友初初拍拖,上去大6揼骨,
其實去揼骨前已經比佢執左一鑊杰0既,按摩完後,
可能疲 ...

好懷念第一次冰火既感覺

:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 三先生 於 2009-7-2 08:54 PM 發表 查看引用來源

鬼王兄,
你都出個冰火實錄la~~~
我年紀大.......吾受得咁激

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-7-2 08:41 PM 發表 查看引用來源

我都試過:smile_47: :smile_47: 真係好鬼爽架
你去冰火人,定人地冰火你呀?

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2009-7-2 08:43 PM 發表 查看引用來源
真係刺激...我下次都咁玩BF先

我有時會拎舊冰一路周圍hi佢細佬...一路幫用利奶佢...一hi到落袋就打哂冷震
我發覺如果冷暖交替無論係咩野物質,
一到袋底佢就會非常興奮~

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-7-2 21:08 發表 查看引用來源

我年紀大.......吾受得咁激
咁你以前呢????:smile_38:

引用:
原帖由 指來指去 於 2009-7-2 08:43 PM 發表 查看引用來源
支持................
多謝支持~

引用:
原帖由 三先生 於 2009-7-2 08:44 PM 發表 查看引用來源

Candy妹原來都識呢D高階技巧~~~
幾時到你出Post ar~~~
candy妹一向高手黎架啦~你家陣至知咩~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-7-2 21:13 發表 查看引用來源

candy妹一向高手黎架啦~你家陣至知咩~
我未試過ar ma.........:smile_13: :smile_13:
Candy妹又唔Show我ar~:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆