上一頁下一頁
發新話題

想找條件好的女友,18-33歲接受我35就得<千萬身家又如何>-7月-有相片

收藏  |  訂閱
119  4.3k

你都係自己出去識返黎好d>.
係度識傾計就話無問題..
真係想發展關係噶.....都係無抱太多希望啦....

引用:
原帖由 玄鬼 於 2009-7-7 08:56 PM 發表 查看引用來源
你都係自己出去識返黎好d>.
係度識傾計就話無問題..
真係想發展關係噶.....都係無抱太多希望啦....
出去邊度識呀...
出去識得到, 就唔會係度啦..

推.......

引用:
原帖由 吳華德 於 2009-7-6 07:31 PM 發表 查看引用來源

識左個女網友....
佢10日之中, 有5日同 EX 一齊過...
不過, 佢話同佢無野... 只是做朋友而已.

唔知大家對此事點睇呢..
我覺得, 如果我女友係咁, 我會發惡夢.. :smile_42:
:smile_o10: 咁你同佢係5係男女朋友先?

引用:
原帖由 吳華德 於 2009-7-7 09:33 PM 發表 查看引用來源

出去邊度識呀...
出去識得到, 就唔會係度啦..
:smile_o10: 你咁好條件又點會識5到!

引用:
原帖由 169394 於 2009-7-13 05:12 PM 發表 查看引用來源
:smile_o10: 咁你同佢係5係男女朋友先?
咁又唔係... 咪係未見過的網友囉..

:smile_o09: 支持你的行動祝你早是找到至愛

引用:
原帖由 吳華德 於 2009-7-1 08:44 PM 發表 查看引用來源
我在 MSN 上面打住: 千萬身家又如何...
結果究竟係點呢...   

* * * * * 招* * *女 * * *友 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

希望女友係點:
外表: 樣貌,身形都要ok.
內 ...
hi....:smile_o01:肥妹得唔得呀?:smile_o03:

引用:
原帖由 169394 於 2009-7-13 05:14 PM 發表 查看引用來源
:smile_o10: 你咁好條件又點會識5到!
擺明就唔令仔.. 無法子啦... :smile_13:

引用:
原帖由 減唔到肥既肥妹 於 2009-7-13 05:18 PM 發表 查看引用來源

hi....:smile_o01:肥妹得唔得呀?:smile_o03:
妳知唔知我幾老架!!! :smile_30:
睇妳都幾令女啊.. ^^
亦無可能減唔到肥囉...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆