上一頁下一頁
發新話題

後樓梯的種種.....

收藏  |  訂閱
52  14.0k

我都想試下後樓梯係點....:smile_o05: :smile_o05:

回覆 1# 的帖子

射響 pat pat 度 ... 跟手有冇捽勻哂成個籮柚呀 ?!!:smile_03:

絕對認同後樓梯做真係好激:smile_35: , 不過都好驚比人見到:smile_27:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-2 02:28 PM 發表 查看引用來源
絕對認同後樓梯做真係好激:smile_35: , 不過都好驚比人見到:smile_27:
遠處傳來的聲音......腳步聲,人聲,電梯門聲,鄰舍電視聲..........好震撼.......

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-7-2 09:39 AM 發表 查看引用來源我就試過係走火梯比條女幫我打飛機。。。爽。。。 http://i86.photobucket.com/albums/k97/ ...
第一次比佢幫我出野,嘩,覺得好刺激,好快就射左好多~~

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-7-2 01:23 PM 發表 查看引用來源我都想試下後樓梯係點....:smile_o05: :smile_o05:
而家呢個時間試真係熱死!
不過冬天好唔方便,大家都著好多衫嘛

回覆 20# 的帖子

含住射都有試過....不過梗係響床上邊啦.....哈哈

引用:
原帖由 Arctic 於 2009-7-2 02:34 PM 發表 查看引用來源

而家呢個時間試真係熱死!
不過冬天好唔方便,大家都著好多衫嘛
所以秋涼時節最好,講真香港的天冷無幾凍,但熱天真係熱到咩性欲都無!
涼涼爽爽,汗味都少D,我覺得反而會想做

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-2 02:31 PM 發表 查看引用來源

遠處傳來的聲音......腳步聲,人聲,電梯門聲,鄰舍電視聲..........好震撼.......
嘻嘻, 比你形容到我而家好似起後樓梯咁:smile_35: :smile_27:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-2 02:58 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻, 比你形容到我而家好似起後樓梯咁:smile_35: :smile_27:
條仔已經伸入條under裡面巢緊,突然傳來外面有人等lift:阿媽,我落街買D野,你有無野想買?......

條仔已經率緊粒陰核,外面又有lift聲......有人開門放rubblish在門口等人收........

含緊條仔,傳來腳步聲,原來清潔工人經過收rubblish.....要即刻暫停,條仔快快收返埋條野.......

終於條仔忍唔住後入....屌緊........又有腳步聲........但其實後樓梯回聲好模糊,分唔清樓上定樓下傳來.........

繼唔繼續屌好呢.....唔理啦,快快屌埋先啦....終於射了..拿出來口爆...射曬入口.....security巡樓,女仔剛剛無走光,條仔唔好彩,成條比人睇曬!!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆