上一頁下一頁
發新話題

我同好朋友嘅秘密(多年來互攪)

收藏  |  訂閱
274  48.5k

唔只曬,仲死鬼死人

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-1 05:51 PM 發表 查看引用來源
唔只曬,仲死鬼死人
咩係死鬼死人:smile_30::smile_30::smile_30:

回覆 1# 的帖子

唔知你兩個身材好唔好呢? :smile_47:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2009-7-1 05:52 PM 發表 查看引用來源

咩係死鬼死人:smile_30::smile_30::smile_30:
鬼死人呀:smile_38:
豬係你呀:smile_38:

引用:
原帖由 Arctic 於 2009-7-1 05:55 PM 發表 查看引用來源
唔知你兩個身材好唔好呢? :smile_47:
唔使流口水,我地唔係大波果種
佢就33B 24 34
我就33C 25 35

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-1 04:38 PM 發表 查看引用來源
呢個係小女子秘密......
小女子中四時,有一個好fd嘅女仔(到而家都係最好嘅fd),我同佢fd到會成日去對方家溫書,有時假期前我地仲會在對方家瞓(大家家長都有大家電話,在一d學校攪的活動都有見過),有 ...
thanks very much for your sharing!!

回覆 25# 的帖子

我都冇講過大波先流口水....

岩岩好先good呀~

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-1 05:57 PM 發表 查看引用來源

熱熱熱熱熱熱熱鬼死人呀:smile_38:
蠢蠢蠢蠢蠢蠢蠢豬係你呀:smile_38:
:smile_30::smile_30::smile_30:打錯字仲話人地蠢

兩個女既...都ok冇問題既:smile_o10:
就算玩激d都可能冇咁尷尬(比起同bf搞野黎講)

引用:
原帖由 Arctic 於 2009-7-1 06:02 PM 發表 查看引用來源
我都冇講過大波先流口水....

岩岩好先good呀~
我就覺得而家OK啦,不過以前F7時,因為考A LEVEL,夜晚溫書成日食野,肥到條腰成28,考完後減得幾鬼死辛苦,慘過考多次A LEVEL,好彩入U時變反26吋,遮遮掩掩都唔覺肥...不過到而家都有25吋再瘦多1to2吋就好喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆