上一頁下一頁
發新話題

成日形住正骨女都唔方係良家女/正經女/好女,形住佢地好易就肯比人搞野比人摸,係咪架?

收藏  |  訂閱
50  1.8k

引用:
原帖由 beman05 於 2009-7-1 11:25 PM 發表 查看引用來源

真係睇人jar...
你試下對住d c奶果d技師咁..佢地俾個西你奶tim呀!!!!!!!!!!!!!!:smile_35:
唔係掛 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_30:

引用:
原帖由 goodlife 於 2009-7-1 03:32 PM 發表 查看引用來源

好多骨妹同你去開房??
如果無既話點解你會話佢地成日同d客去開房呢??
:smile_24: 你同個傻B認真呀 :smile_24:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-7-1 12:02 PM 發表 查看引用來源
我成日形住大陸d大場細場正骨場都好..

d骨女都唔係太好女仔..

因為成日覺得佢地好易就會願意比d熟客摸手摸腳

又好易同客玩小鳥 尤其是熟客

同埋形住佢地見得咁多壞人..佢地好易學壞..

會好易出去玩得 ...
人地做咩關你Q事咩
你照得起人家生活所需咩
你自己睇唔起人你既事 :smile_38:
唔好影衰上去DUP正骨既人 :smile_34:

你是5是初哥...想溝骨女...:smile_44:

我以前同正骨技師交往二年,大部份都貪錢

引用:
原帖由 ctraymond 於 2009-7-2 01:06 PM 發表 查看引用來源
我以前同正骨技師交往二年,大部份都貪錢
拿~~~終於有人講~~~:smile_44:

樓主:骨女都有性需要,找人愛愛有乜問題,好多人都會潔身自愛,賣技不賣身,不要胡思亂想,骨女有正骨邪骨,你要可到邪骨堆,法式,港式中去找,正骨非你想像中隨便

(我系女) 都覺得系骨場做既點都唔會正經得去邊,去過中/細場見到d女真系成個波壓埋去d男人到,就算我系我老公側邊d女都好像當我死咁用波邊high我隻佬:smile_o04:  激到我即刻玩嘢換男技師同我按,我隻佬致醒水叫走:smile_o11:

引用:
原帖由 seesee008 於 2009-7-3 09:50 AM 發表 查看引用來源
(我系女) 都覺得系骨場做既點都唔會正經得去邊,去過中/細場見到d女真系成個波壓埋去d男人到,就算我系我老公側邊d女都好像當我死咁用波邊high我隻佬:smile_o04:  激到我即刻玩嘢換男技師同我按,我隻佬致醒水叫走 ...
你去邊間場呀 ?

咁你換個男技師唔怕男技師搞你咩 ?  係呢, 男技師有全身做咩 ?

引用:
原帖由 seesee008 於 2009-7-3 09:50 AM 發表 查看引用來源
(我系女) 都覺得系骨場做既點都唔會正經得去邊,去過中/細場見到d女真系成個波壓埋去d男人到,就算我系我老公側邊d女都好像當我死咁用波邊high我隻佬:smile_o04:  激到我即刻玩嘢換男技師同我按,我隻佬致醒水叫走 ...
你在國內去過幾多間骨場?!
點解我又無咁既遭遇,覺得你本已存在主觀偏見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆