上一頁下一頁
發新話題

請問深圳有冇純正正骨場

收藏  |  訂閱
41  2.8k

引用:
原帖由 I979I980 於 2009-6-29 02:20 PM 發表 查看引用來源

咁平, 有無後生女 係 技師 先:smile_47:
呢間我去過2次, 中式技師又按得幾好喎, 反而腳底就差一些.

引用:
原帖由 jsmleung02 於 2009-6-29 05:12 PM 發表 查看引用來源
呢間我去過2次, 中式技師又按得幾好喎, 反而腳底就差一些.
我要夠年輕既技師, 吾要中女:')

回覆 21# 的帖子

多中女/ c9 ? (我系女)同老公去梗系越多熟女以上越好,要正骨及手勢好 技師樣麻麻才啱

引用:
原帖由 seesee008 於 2009-6-29 05:40 PM 發表 查看引用來源
多中女/ c9 ? (我系女)同老公去梗系越多熟女以上越好,要正骨及手勢好 技師樣麻麻才狢
原來妳是女士

國內跟香港的桑拿場不同的
香港十間有八間一定是不正經的

而國內正骨場是真有不小的,因有他生存市場嘛
假期時節更是一家大細的好去處

引用:
原帖由 seesee008 於 2009-6-28 09:49 PM 發表 查看引用來源
聽講金色陽光幾好 不過會唔會有鬼鼠機?
鬼鼠機要比耐性日子同本錢先捉到的

回覆 25# 的帖子

可能我唔好彩又唔識嘢 去剪髮都試過幾次誤入果D地方 唸起都怕

太平洋,
金海中泉,
永美之,
鳳凰,
678,
輝王,
柬方明朱,
金怡,
心怡,
雅隹那....................

引用:
原帖由 regan1107 於 2009-6-29 10:30 AM 發表 查看引用來源

又唔洗咁怕, 骨場我好屬, 想知道乜, 可以pm我
邊間做泰式最抵?

羅湖商業城果間”新美姿”啦,我次次同大班friend去,都會見到有好多好多師奶,成家帶埋細路,仲有一次見到夏惠姨,呢間應該係正經場

引用:
原帖由 seesee008 於 2009-6-29 05:40 PM 發表 查看引用來源
多中女/ c9 ? (我系女)同老公去梗系越多熟女以上越好,要正骨及手勢好 技師樣麻麻才啱
咁啱你啦, 我都係同老婆去. 我唔覺海洋之星有後生女, 果度中女以上居多. (都幾排下~~) 不過揼(中式)又出奇地好喎.  個場都算乾淨, 但肯定唔可以跟大場比較咯.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆