上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#29 - 單身日誌2

收藏  |  訂閱
3.0k  25.3k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-13 08:33 AM 發表 查看引用來源

影唔到自己背脊喎
對住鏡影嘛,做影后:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-13 08:33 AM 發表 查看引用來源

我直頭過來人啦。。不過時間好長。。10幾年。。
其實我又唔係會怪佢,因為佢都辛苦.但有些我發覺,我真係被唔記得果個.
感覺好似,隻乸要隻公黎生仔,跟手可以唔要又或食左都得:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-13 08:55 AM 發表 查看引用來源

其實我又唔係會怪佢,因為佢都辛苦.但有些我發覺,我真係被唔記得果個.
感覺好似,隻乸要隻公黎生仔,跟手可以唔要又或食左都得:smile_30::smile_30:
螳螂? 蜘蛛?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-13 08:58 AM 發表 查看引用來源

螳螂? 蜘蛛?
蜘蛛啦,隻公要黎生仔同埋被食當寶品用,好偉大的.:smile_34::smile_34:

小弟近排工作有點忙,希望俾我霸住地盤多一陣就唔阻大家可以交棒俾下一位啦.
其實回憶中呢個單身期,係唔止Lucy一個出現,希望唔會UPDATE太慢而令大家混亂.
人夫人妻日誌#30 - 單身日誌下

https://www.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-13 08:39 AM 發表 查看引用來源

有冇試過同老婆反映?當然唔係投訴式啦⋯⋯
由佢啦。。反正都係錫自己個仔。。我括左出去了

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-13 09:12 AM 發表 查看引用來源

由佢啦。。反正都係錫自己個仔。。我括左出去了
我唔得,我會投訴.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-13 09:21 AM 發表 查看引用來源

我唔得,我會投訴.
比利是再次vs英格蘭,師兄點買呀:smile_40:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-13 08:25 AM 發表 查看引用來源

允媽。。既愛會全部俾晒允b。。而會忽略允爸。。
有印象喎!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-7-13 10:59 AM 發表 查看引用來源

有印象喎!
叮左下。。點會5記得。。身心體會

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆