上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  37.8k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-14 11:14 PM 發表 查看引用來源

俾你地講到。。。都好想生個女,哈哈
古語有云,有仔真要襯嫩生,咁自然就唔會有代溝,分分鐘自己keep 得好,出到街,會好似兩姐妹,又或者似兩兄弟㗎。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-14 11:19 PM 發表 查看引用來源

我老土嘛,鍾意一個人有時放係個心已足夠,唔一定要俾佢知既
此話一出,唔知邊位俾sasa師姐睇中哪,攪到師姐只能默默喺佢身邊,見到佢嘅開心而開心。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-14 10:41 PM 發表 查看引用來源

等我問下妻子幾時想去先…
超多人,因為6點前有日落睇~

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-14 11:19 PM 發表 查看引用來源

我老土嘛,鍾意一個人有時放係個心已足夠,唔一定要俾佢知既
死,我會好唔知醜咁成日話掛住佢,好想見佢,好鍾意佢咁架。等佢都知我既心意丫嘛

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-14 11:05 PM 發表 查看引用來源

師兄既家庭樂我仲未完全理解tim,不過聽落都覺得好窩心好sweet
其實係,如果妳錫妳既小朋友,妳會想盡量陪佢地架。咁樣就會好開心架啦,唔使急,但佢出現,妳自然會享受擁有佢既每一樣野。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-15 12:18 AM 發表 查看引用來源

其實係,如果妳錫妳既小朋友,妳會想盡量陪佢地架。咁樣就會好開心架啦,唔使急,但佢出現,妳自然會享受擁有佢既每一樣野。
哈,有自己小朋友真係好sweet...不過我...都係玩多一陣先xdd

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-15 01:07 發表 查看引用來源

哈,有自己小朋友真係好sweet...不過我...都係玩多一陣先xdd
一入門口有人要係抱同kiss sweet到爆(我個大少都會咁)⋯⋯即刻痴家左

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-15 01:32 AM 發表 查看引用來源

一入門口有人要係抱同kiss sweet到爆(我個大少都會咁)⋯⋯即刻痴家左
估唔到森兄都係愛子號。呢個板真係愛妻號,愛女號同愛子號都有齊,哈哈

Testing. 如果未封,今晚開個新舖大家吹水,然後我就功成身退。做野先。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-15 12:15 AM 發表 查看引用來源

死,我會好唔知醜咁成日話掛住佢,好想見佢,好鍾意佢咁架。等佢都知我既心意丫嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆