上一頁下一頁
發新話題

~ Romancing Sa.Ga : Chapter 1.7 ~

收藏  |  訂閱
3.0k  109.3k

就到200

引用:
原帖由 mag718 於 2011-9-18 11:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:煮飯仔嘛,好空虛咩,使吾使俾d溫暖你???
come on.
頭先有咩餸呀??
你應該都好好空虛~夜闌人靜:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 SOULKING 於 2011-9-18 11:45 PM 發表 查看引用來源
就到200
咁我:smile_o01:走架喇~~

引用:
原帖由 mag718 於 2011-9-18 11:47 PM 發表 查看引用來源

咁我:smile_o01:走架喇~~
飲埋牛奶先啦
急咩呢

引用:
原帖由 milk1117 於 2011-9-18 11:46 PM 發表 查看引用來源

come on.
頭先有咩餸呀??
你應該都好好空虛~夜闌人靜:smile_47: :smile_47:
:smile_o11:老娘留俾需要既人架,你打多幾次機先囉:smile_o07:~~
末煮左炒白菜仔,蒸排骨:smile_o06:,隊左支大青囉:smile_o12:

引用:
原帖由 SOULKING 於 2011-9-18 11:49 PM 發表 查看引用來源

飲埋牛奶先啦
急咩呢
:smile_o13:留俾機鋪d妹妹喇,老娘飲酒架:smile_o05:~~

引用:
原帖由 SOULKING 於 2011-9-18 11:49 PM 發表 查看引用來源

飲埋牛奶先啦
急咩呢
牛奶健康呀...唔好成日飲酒啦..傷身呀

引用:
原帖由 mag718 於 2011-9-18 11:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11:老娘留俾需要既人架,你打多幾次機先囉:smile_o07:~~
末煮左炒白菜仔,蒸排骨:smile_o06:,隊左支大青囉:smile_o12:
我都隊左兩支青島

引用:
原帖由 milk1117 於 2011-9-18 11:53 PM 發表 查看引用來源

牛奶健康呀...唔好成日飲酒啦..傷身呀
你覆錯人喇

引用:
原帖由 mag718 於 2011-9-18 11:51 PM 發表 查看引用來源

我咪有需要幫你囉...
白菜仔<< 我由細到大勁鐘意食...:smile_o12: :smile_o12:
咁幾時一齊煮飯仔呀:smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆