上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  34.1k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 11:52 AM 發表 查看引用來源

哈哈⋯Sam哥誇張咋⋯男人既年齡又唔係秘密
Dragon師兄⋯唔通我問你幾大你又話pm講?
小弟叫得妳地師妹,當年已經係old cake,我已22歲零240個月了:smile_40::smile_44:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 11:38 AM 發表 查看引用來源

睇PM又關收山事?哈哈
咩情況係好特殊呢?睇黎呢個情況都絕無僅有
小心師姐扮師兄同你傾喎
你既取向咁明顯⋯哈哈
係,我唔PM,SM,AM,FM,MSN,ICQ,QQ,LINE人架啦.........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-25 11:30 AM 發表 查看引用來源

HAHA,咁係因為我收左山啦嘛.
除非好特殊情況,如果唔係,我都只會同師兄傾遮,呃,俾妳知我取向添.............:smile_o05::smile_o05:
何為特別情況呢?睇嚟各師姐如果唔係為食之人,在此舖內傾計都幾安全囉!嘻嘻...

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-25 11:31 AM 發表 查看引用來源

嗱~~嗱~~嗱~~~,Sam 師兄,你睇到啦!doubling 師姐都印象佢有講過拒絕收pm喎!仲唔pm師姐,傾吓計~~
我好耐無Pm人,唔想破戒啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-25 11:38 AM 發表 查看引用來源

SAM師兄平時我都好幫你,今次都真係幫唔落.
你拿拿聲負荊請罪添啊好.
唔得,負荊而家唔興,你求其都拎住碌野去SM阿DD師妹先啦,唔係,係PM啊,AM可能黎唔切添喇.
搵到碌野未?唔使急,最緊要快....................HA ...
感謝師兄落力的幫忙,太耐無pm人,唔想食檸檬囉!XD

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 11:38 AM 發表 查看引用來源

睇PM又關收山事?哈哈
咩情況係好特殊呢?睇黎呢個情況都絕無僅有
小心師姐扮師兄同你傾喎
你既取向咁明顯⋯哈哈
係架,我最後好似都係pm數字兄。

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 11:40 AM 發表 查看引用來源

Hahahaha....你講左我都無咩印象
嘻嘻...因為我是閒得緊啊!XD

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 11:44 AM 發表 查看引用來源

Dragon師兄你今日點解「我心更興奮」咁既? 有咩好事發生左呢?跑步既時間又好左定係街又比女撩先?
哦⋯你近日應該成日拎住碌野四圍走呢?小心喎⋯拎住武器出街會比警察𢭃㗎
其實佢邊日無藏有呢?哈哈!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-25 11:45 AM 發表 查看引用來源

乜你咁㗎~~既然doubling 師姐都無印象,你仲講?女人就係口是心非㗎啦,即係宜家可以pm佢囉!乜你係都要人講到出口㗎!
今日天陰陰無咩太陽啊!XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-25 11:49 AM 發表 查看引用來源

係喎,師兄我怪錯左你.
咁DD師妹我幫妳唔落喇就算我平時都已經無咩點幫妳.......
咁你快啲pm佢教導一下啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆