上一頁下一頁
發新話題

[請關po lol唔該晒..]DRY到爆既大學生兼職記 + ..... lol (三)

收藏  |  訂閱
3.0k  48.8k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 01:18 AM 發表 查看引用來源

你見唔到我勁俾人話蠢啦...高分低能啦...呢啲既咩:smile_42:

anyway, 大學生好多都讀屎片架...........lol
我冇爬文架,但大學生個名都好聽得多

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 01:18 AM 發表 查看引用來源

你見唔到我勁俾人話蠢啦...高分低能啦...呢啲既咩:smile_42:

anyway, 大學生好多都讀屎片架...........lol
久仰大名

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 01:19 AM 發表 查看引用來源

唔考慮去試教授XD!!!! 都冇咁既能耐啦大佬XD
可能你有未發掘的能耐未出現呢:smile_o01:

引用:
原帖由 潮流服飾 於 2014-4-24 01:17 AM 發表 查看引用來源
我睡不著就會揾你呢
好~ 我應該都幾夜訓lol (好似係)

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-4-24 01:19 AM 發表 查看引用來源

唔好話呃。。上來吹水都是想放開現實生活壓力姐
未試過唔知你第2d得唔得:smile_o01:
lol 不過我都未被人ban咁應該都係冇乜問題既......

唔使試都知, 唔得lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 01:23 AM 發表 查看引用來源

我夢中找你呢:smile_o05:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-4-24 01:20 AM 發表 查看引用來源

已經send 左
係搞笑架,不過主題係sex咁解
飛黎睇, 我淨係覺得打喺個男人對眼嗰條黑色bar好好笑XD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 01:24 AM 發表 查看引用來源

lol 不過我都未被人ban咁應該都係冇乜問題既......

唔使試都知, 唔得lol
放心此王我。。撐硬你。。唔會ban

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-24 01:23 AM 發表 查看引用來源

論壇打字好煩下

引用:
原帖由 潮流服飾 於 2014-4-24 01:20 AM 發表 查看引用來源
我冇爬文架,但大學生個名都好聽得多
你有冇目標先? 有既話, 你都可以做到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆