上一頁下一頁
發新話題

問女仔~外形/性能力的選擇

收藏  |  訂閱
3.0k  56.4k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-11-21 08:56 AM 發表 查看引用來源

算啦…件事都過左去,我諗你都無心,大家入黎同女仔講下笑玩下都係輕鬆下,甚至你地揾我做笑炳都唔緊要,但唔好太過份吖麻,因為我同個女仔都唔熟,免得佢容易誤會。

你都 say sorry 我唔會咁小 ...
morning
今曰係跌多,今早美期子跌,講唔掂數

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 20-11-2011 11:42 PM 發表 查看引用來源

Pk 鳥, 原來係覆guy 的, 之前當左覆漁夫開錯火。 到我講對唔住啦
就算我句說話係覆漁夫又點呀?我同咩人講咩說話幾時到你出聲管。你估你自己係乜水,係引版警察呀?定引版法官呀?我同第二個人講野使你批準備… 你自己係邊類人心知肚明,係度扮乜假道學。

你星期六入黎串我,我都無出聲,琴晚仲係到講埋成堆抵毀我既癈話不特止,仲要惡人先告狀同我開火﹐我唔剷你都唔係男人。

沉默唔代表我怕你,你咁大個人一啲人情世故都唔識,成日得罪人多稱呼人少反去檢討下自己既言行先上黎玩。

引用:
原帖由 漁夫 於 21-11-2011 09:03 AM 發表 查看引用來源

morning
今曰係跌多,今早美期子跌,講唔掂數
早晨…跌深唔深先…深我又想補 316牙…哈哈…你知係我隻愛股麻…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-11-21 09:16 AM 發表 查看引用來源

早晨…跌深唔深先…深我又想補 316牙…哈哈…你知係我隻愛股麻…
勁價跌277,316 34.95升,一陣跌多

引用:
原帖由 漁夫 於 21-11-2011 09:28 AM 發表 查看引用來源

勁價跌277,316 34.95升,一陣跌多
呢排跌都正路… 316 仲有得升?怪啲,等跌深啲先入。你有 277 ??

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-11-21 09:31 AM 發表 查看引用來源

呢排跌都正路… 316 仲有得升?怪啲,等跌深啲先入。你有 277 ??
勁價跌277點 而家跌近400 ,316跌2毛

Good morning

引用:
原帖由 漁夫 於 21-11-2011 09:36 AM 發表 查看引用來源

勁價跌277點 而家跌近400 ,316跌2毛
年底前仲會有排趺… 316等 $30先入一注…

又跌深了…:smile_o08:

跌 416 插50天線了…

引用:
原帖由 miu_B 於 21-11-2011 09:46 AM 發表 查看引用來源
早晨…

引用:
原帖由 miu_B 於 2011-11-21 09:46 AM 發表 查看引用來源
妺妺B早晨呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆