上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.6k  146.5k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 10:12 發表 查看引用來源
咁你要再主動啲啦!😉
嗯嗯,我会听取姐姐说的,变得主动一点点 但是我怎么都不好意思跟他说,我是你的母狗,插我淫穴,我很淫荡的之类的
另外,欢迎叔叔大肆回归!
*敲锣打鼓,咚咚锵,咚咚锵*

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-19 10:44 發表 查看引用來源
嗯嗯,我会听取姐姐说的,变得主动一点点 但是我怎么都不好意思跟他说,我是你的母狗,插我淫穴,我很淫荡的之类的
*敲锣打鼓,咚咚锵,咚咚锵* ...
唔駛咁狂野,適當嘅暗示就得架啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 10:48 發表 查看引用來源
唔駛咁狂野,適當嘅暗示就得架啦!😉
我妹妹看的H漫都是这样的

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-19 10:59 發表 查看引用來源
我妹妹看的H漫都是这样的
咁成唔成功?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 11:06 發表 查看引用來源
咁成唔成功?😬
没试过,说不出口,哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-19 11:13 發表 查看引用來源
没试过,说不出口,哈哈哈哈哈哈
咁你妹有冇試過?😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-19 10:44 發表 查看引用來源
總而言之一句啦, 你同佢唔係未玩過, 扮純情扮太耐終有一日會 backfire!

同埋剛開始唔駛講果d 野o既, 人地送你返屋企又好你送人又好, 到一個孤男寡女o既終點站,
攬吓, kiss 吓, 摸吓, 輕描淡寫一句: "你要唔要呀?"
玩得你之前講果d 咁open 既遊戲說明佢骨子裡咸濕, 骨子裡咸濕自然明你想講乜
跟住下一步, 直接除佢褲口爆佢囉!
認真的, 如果你同佢係另一種方式場合遇上, 我未必會俾你咁o既建議

你再 "不知道", "不好意思", 本宮真係馬上飛過o黎鞭你

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-19 11:35 發表 查看引用來源

總而言之一句啦, 你同佢唔係未玩過, 扮純情扮太耐終有一日會 backfire!

同埋剛開始唔駛講果d 野o既, 人地送你返屋企又好你送人又好, 到一個孤男寡女o既終點站,
攬吓, kiss 吓, 摸吓, 輕描淡寫一句: "你要唔要呀? ...
" 玩得你之前講果d 咁open 既遊戲說明佢骨子裡咸濕 " ..............

已說出重點來, 從來唔會覺他是純情小生

可能他覺得可以引到女方先主動出手要求先, 往後日子就可以控制住女方

男方現在可以忍著不做, 可能跟本佢有其她女士和他做

在男性角度看, 怎可能忍到不幹, 別說笑了

引用:
簡單自然的方法, 在家時播一套愛情電影

好自然地頭挨落他心口, 再牽引他的手環抱在你腰間
你雙手亦搭在他手背上, 每過一段時間就把他的手推高少少,
直至推到你的波波底部或再高少少
在這情況下, 他的手應該會有所動作
他開始活動後, 你就可以回頭望著他和他kiss

kiss 一陣後, 你就可以慢慢伸手去觸摸他的小弟弟
之後就應該有好多事情可以發生了

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 11:06 發表 查看引用來源
咁成唔成功?😬
我不知道她跟她男朋友爱爱的时候是什么情况的,哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆