上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.6k

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-8-29 03:58 PM 發表 查看引用來源
我早輪輸到hihi
依家休養緊
唔玩波住 只玩馬

馬仔好呀 今季一齊玩 :036: :036: :036:

我仲回味緊上季last一場WQT孖寶乜叉都中曬

但幾場波就無曬囉=.=

76.) 過關 2x1 投注0.5注 總投注2注
1.) 半場主客和 科羅拉多急流 對 侯斯頓戴拿模 主勝 @2.55- 客勝 @4.50- (3:0) ~ Win
2.) 半場主客和 西雅圖海灣者 對 芝加哥火燄 主勝 @2.55- 客勝 @3.90- (1:1) ~ Lose

可否指教下樓主點解會咁買? 要四注錢買 中左都好似無咩肉食-  -你賭好大?

指教定請教丫?

引用:
原帖由 獌鏝猁鍠疤 於 2010-8-29 04:12 PM 發表 查看引用來源
76.) 過關 2x1 投注0.5注 總投注2注
1.) 半場主客和 科羅拉多急流 對 侯斯頓戴拿模 主勝 @2.55- 客勝 @4.50- (3:0) ~ Win
2.) 半場主客和 西雅圖海灣者 對 芝加哥火燄 主勝 @2.55- 客勝 @3.90- (1:1) ~ Lose

可 ...
我亂咁嚟 唔洗理我 你睇我輸咁多場就知 :029: :029: :029:

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-8-29 04:12 PM 發表 查看引用來源
我仲回味緊上季last一場WQT孖寶乜叉都中曬

但幾場波就無曬囉=.=

過去 唔好提啦 展望今季
set 好個本金 同 投注方式 今季攞番 :036:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-29 04:18 PM 發表 查看引用來源

我亂咁嚟 唔洗理我 你睇我輸咁多場就知 :029: :029: :029:
你都贏好多啫之前

引用:
原帖由 lanchai2000 於 29/8/2010 16:14 發表 查看引用來源
指教定請教丫?

死佬,CHECK PM

引用:
原帖由 2料王 於 29/8/2010 16:20 發表 查看引用來源

過去 唔好提啦 展望今季
set 好個本金 同 投注方式 今季攞番 :036:
check pm,唔包中:096:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2010-8-29 04:39 PM 發表 查看引用來源

check pm,唔包中:096:
i want to know...why don't you post it?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆