上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.6k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-6-5 07:39 PM 發表 查看引用來源

行過去扶手電梯底,之前有間有拍肚的,好似改咗名,之前係曼谷某BTS站為店名,今次店名變成同好好運氣有關,
$250/60分鐘,技C 年齡30中,樣ok,算瘦底無肚腩,超短褲,坐上黎大比貼大比好舒服。
今次重點唔係 part 2, 而係 part 1 真係按得好有心機好舒服,結果我按咗 120分鐘,身心舒暢。
最後我只係抽吓水都無出到,因為真心零願佢按耐D。 ...
c hing 依間係咪要按電門1樓?
走廊整左個半圓型企缸?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-6-20 08:35 PM 發表 查看引用來源

照咁睇,斜對面黃後大度太古果邊,S字頭咁難約,都有可能又係唔夠C苦啵!
呢間做外國人生意小費收好貴吓,同好得意係比左錢先dup 之後做咩自己傾啦:smile_35:上年去過幾次都多師傅喎,真係估唔倒

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-6-20 07:03 PM 發表 查看引用來源
話說灣仔區有間太按在橫街,但無雷公咁大個招牌,店名 C 字頭。
一路想試吓,但係佢老味 book 十次就十次都話 full,試過兩次 walk-in 都入唔到。

到今曰終於試到。
佢地方唔大,硬件都一般,都唔太差啦。
推油 $390/60分鐘,😱,
都試吓啦,太嬸嬸照睇三尾/四頭,樣都唔太差嘅。
今次我証實喱間野 100% 正骨,布簾全程關唔曬 出面望到入黎,我面向天時試過拉開毛巾 ...
點樣隔衫摸?即係隔衫摸吓佢對波都可以?

引用:
原帖由 9uphero 於 2019-6-21 12:23 AM 發表 查看引用來源

c hing 依間係咪要按電門1樓?
走廊整左個半圓型企缸?
我行上一層樓梯的人,無搭電梯。
企缸又無留意喎

引用:
原帖由 choichoichoi777 於 2019-6-21 11:28 AM 發表 查看引用來源

點樣隔衫摸?即係隔衫摸吓佢對波都可以?
有得伸入去梗係唔隔衫啦,對方隔手咪唯有囉

又一詠春高手

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-6-21 04:05 PM 發表 查看引用來源

我行上一層樓梯的人,無搭電梯。
企缸又無留意喎
經 C兄你咁樣提一提,又突然勾起我嘅美好回憶,決定立刻再上去鬆吓。
又見唔返上次果個,今次有個目則 3x ,唔肥矮矮地的,我光豬訓低啦。
part 1 按得好好,(題外話,之前有D類似嘅場,part 1 真係扮按,係咁椅按五分鐘就問你起機),按到咁上下變成 part 1.5 ,同樣好深入,抽吓佢水啦都無乜反抗。
今次有D特別,可能係佢個人喜好,抽抽吓佢水,到最後底面褲除曬佢都ok,反而上身隔住衫揸胸都隔我手,ok啦反正佢無乜胸,下路其實好玩好多。
陰毛係剃完長返出黎果隻,有D吉手,由於係隔褲摩咗好耐,一摩到入去水頭已經十分充足,指插一輪佢又話no,又著返條褲,之後我又除返...........
玩到咁上下佢問我要不要要不要起機,佢竟然開 $1500,我以為我聽錯問咗佢三次,最後當然價都費事講。
都總算玩得開心滿足,完事醒咗佢四草。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-6-21 05:42 PM 發表 查看引用來源

經 C兄你咁樣提一提,又突然勾起我嘅美好回憶,決定立刻再上去鬆吓。
又見唔返上次果個,今次有個目則 3x ,唔肥矮矮地的,我光豬訓低啦。
part 1 按得好好,(題外話,之前有D類似嘅場,part 1 真係扮按,係咁椅按五分鐘就問你起機),按到咁上下變成 part 1.5 ,同樣好深入,抽吓佢水啦都無乜反抗。
今次有D特別,可能係佢個人喜好,抽抽吓佢水,到最後底面褲除曬佢都ok,反 ...
佢竟然開 $1500,其實佢係唔係講緊太豬?....約港紙3舊水鬆D!
有D初來步到,真係唔係咁識點計太港對換,搞到D VAS亂9咁來。
試過有個靚太,手作開4舊我講話貴,佢話太角好貴最少要700,我問返佢係唔係講緊太豬呀?
佢話係,跟住佢又話港紙要佰幾至換到100太豬,400已經好平!
之後我用手機比個換算表佢睇,700豬換到幾多港紙,係167!
我話二百OK啦,靚太好老監咁話OKOKOK!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-6-21 09:23 PM 發表 查看引用來源

佢竟然開 $1500,其實佢係唔係講緊太豬?....約港紙3舊水鬆D!
有D初來步到,真係唔係咁識點計太港對換,搞到D VAS亂9咁來。
試過有個靚太,手作開4舊我講話貴,佢話太角好貴最少要700,我問返佢係唔係講緊太豬呀?
佢話係,跟住佢又話港紙要佰幾至換到100太豬,400已經好平!
之後我用手機比個換算表佢睇,700豬換到幾多港紙,係167!
我話二百OK啦,靚太好老監咁話OK ...
1500銖都貴
除左開大 😆

岩岩去左長沙灣正骨

前身位置係某幼稚園(我母校)

body massage 90分鐘 三魚三,

足鐘,出時比三魚五唔洗找

第一次做泰式,想問佢比1次性褲,我洗唔洗穿底底打底呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆