上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  32.9k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-31 06:26 AM 發表 查看引用來源

我都鐘意嗰種少少地上腦的感覺,早幾晚我就係有呢種感覺,都真係幾正,似醉仍未醉,好relax
是啊,傾得開心些!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-31 06:26 AM 發表 查看引用來源

我都鐘意嗰種少少地上腦的感覺,早幾晚我就係有呢種感覺,都真係幾正,似醉仍未醉,好relax
呢種感覺真係好正

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-31 06:42 AM 發表 查看引用來源

個餐仲可以揀,每個course配廚師挑選相配的酒,不過我地驚飽得滯飲唔落或食唔落...

最後開了枝酒。飲了酒傾計都輕鬆些。
我試過有朋友唔飲酒,有晚傾計佢竟然不停師兄似乎酒量都唔差喎

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-31 07:23 AM 發表 查看引用來源
我試過有朋友唔飲酒,有晚傾計佢竟然不停師兄似乎酒量都唔差喎
其實不太好酒量,一枝酒四人飲剛好。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-31 07:08 AM 發表 查看引用來源

真係好正! 搞笑。昨晚我們和移了民的朋友吃飯。

去到牛那個course,侍應就介紹,這道牛肉用了很多配了和酒,慢煮了九小時,給了它豐富的味道和質感...

我切了牛肉吃了一口,就同個friend講,哈,牛腩啊! 他吃 ...
睇見師兄嘆世界既食法,令我都好多回憶還未有小朋友時果種自在,實在無得頂.
令忙透既我實在想出外抖抖~~~~
師兄有機會影下相,返黎時分享下啦.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-31 08:44 AM 發表 查看引用來源

睇見師兄嘆世界既食法,令我都好多回憶還未有小朋友時果種自在,實在無得頂.
令忙透既我實在想出外抖抖~~~~
師兄有機會影下相,返黎時分享下啦.
你羨慕師兄自由自在,但我地又羨慕你有兩個前世情人呢!

型爸,尋晚我去左打波,情況可能同你講既差不多.
我都係一開始打時,唔太激烈就無咩野,一進入狀態,力不從心既情況就輕微出現,今次我就無食野,係場邊抖左大約15分鐘.感覺氣力就回復返,跟手落場再打超過1個鐘,都再無問題.我諗可能真係血糖唔夠,要俾時間佢去製造,係咪呢?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-31 07:26 AM 發表 查看引用來源

其實不太好酒量,一枝酒四人飲剛好。
你唔係酒量唔好啦⋯係無必要飲咁多

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-31 09:01 AM 發表 查看引用來源

飲過量既酒的確係唔好架:smile_40:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-31 09:01 AM 發表 查看引用來源

飲過量既酒的確係唔好架:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆