上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#47 - 旅遊性幻想

收藏  |  訂閱
3.0k  33.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 11:41 PM 發表 查看引用來源

係堅堅型~~~~
但其實都唔平架學呢個溜冰~~
有轆平啲… 街邊就玩到。

引用:
原帖由 無心月牙 於 2019-7-17 12:03 PM 發表 查看引用來源

咁佢真係可以寓工作於如娛樂. 唔怪之得咁勁.
特別喜歡返工

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 03:15 PM 發表 查看引用來源

講開表演,係真係好玩既.
教果位阿sir,海獅既size,但一樣瀟灑,真係幾型.
最正既係佢講:識溜冰,就會識滑雪架啦~~~~
我話:係咩??其實我識滑雪喎,但我都仲....... ...
下?完全唔同喎

龍兄,唔洗氣餒,佢一定未滑過雪,9 up 

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-7-18 12:20 AM 發表 查看引用來源

有轆平啲… 街邊就玩到。
係,因為原理差不多呢~~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-7-18 12:27 AM 發表 查看引用來源

下?完全唔同喎

龍兄,唔洗氣餒,佢一定未滑過雪,9 up  
HAHA,放心,我無氣餒,而且幾好玩,interesting添~~
我只係諗緊,仲玩唔玩落去之嘛,HAHA.....
其實同滑雪係兩樣野黎既,我鐘意滑雪,只係條件上,當然溜冰易成行好多.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-17 11:38 PM 發表 查看引用來源

即紮左有無得後悔解紮架?
有機會可以駁返,但唔gaurantee一定得同好麻煩囉…
所以要先見輔導考慮清楚

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-18 12:42 AM 發表 查看引用來源

HAHA,放心,我無氣餒,而且幾好玩,interesting添~~
我只係諗緊,仲玩唔玩落去之嘛,HAHA.....
其實同滑雪係兩樣野黎既,我鐘意滑雪,只係條件上,當然溜冰易成行好多. ...
繼續啦!叻d 技術好d 咪可以幫助吓身邊那些女仕囉

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-18 04:43 AM 發表 查看引用來源

有機會可以駁返,但唔gaurantee一定得同好麻煩囉…
所以要先見輔導考慮清楚
咁.......聽落......要好大決心既人先需要喎,無咩事我都係出返去先........:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-7-18 05:18 AM 發表 查看引用來源

繼續啦!叻d 技術好d 咪可以幫助吓身邊那些女仕囉
HAHA,我再叻,都唔會係幫人架.
最多係訓練下自己屁股再實D架喳..........:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-18 08:53 AM 發表 查看引用來源

咁.......聽落......要好大決心既人先需要喎,無咩事我都係出返去先........:smile_43::smile_43:
我就肯定唔想再生喇
只係怕佢將來可能會想同第二個生

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆