上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.3k

HIGH 唔HIGH 呀?定用花曬好D
引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-8 11:06 發表 查看引用來源
本人妻今朝早上6:30已經起咗身煮早餐俾老公食,其實好眼瞓但係因為今日要開始畫圖. 所以決定落樓下workout醒下,順便組織下D靈感

做完gym, 跑完步之後,份圖點做其實都已經有晒idea, 唯獨是有D stuck ...

引用:
原帖由 nick6991 於 2018-2-8 06:25 PM 發表 查看引用來源
香香终於醒起自己好耐無洗西,所以今天決定認認真真咁去洗吓西,可能系差不多過年關系,怕拜年時比親戚聞到有臭味,今日靈感一觸,结结實實咁切底同隻西大掃除……😂😂😂
清潔當然重要啦,日日用vagisil去清潔是常識吧. 不過身為女仔,咁大個女都係第一次聽到女仔下面有臭味,from我D ex,到到宜家老公,甚至乎身邊所有女仔friend入面,都未曾聽任何人提及過有D咁嘅野,聽都未聽過, 可想而知應該係非常罕見. 

不過聽你咁講證明你好有經驗,品嚐過唔小有臭味嘅女仔. 就咁聽你描述都覺得嘔心,咁罕有嘅遭遇都俾你遇到,本人妻真係深表同情 =(

不過可能就係要呢D有臭味嘅女仔,先襯得起你把咁臭嘅口嘅,所以我應該替你開心先啱,咁難搵嘅野都俾你遇到,記住珍惜眼前人啦 =) 

張相影到好似你噴水咁
Ps張相究竟點影架?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-8 06:47 PM 發表 查看引用來源

清潔當然重要啦,日日用vagisil去清潔是常識吧. 不過身為女仔,咁大個女都係第一次聽到女仔下面有臭味,from我D ex,到到宜家老公,甚至乎身邊所有女仔friend入面,都未曾聽任何人提及過有D咁嘅野,聽都未聽過, ...
有些人說不出好話,寫不出言,自然只會寫出沒本點有趣的回覆,樓主不用理會便可,在這個討論的版規中,已經有說明回應者,要有應有態度及回覆禮儀!等待你繼續更新,其他 鎖碎事不用理會!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-7 03:11 PM 發表 查看引用來源
啱啱接咗個job,  係一對喺加拿大到住嘅夫婦,專登回香港走一趟為咗想重新裝修佢哋間屋俾佢哋即張準備回流返香港做野嘅仔仔住.

今朝一早已經去咗見完佢哋. ...
very sexy. most sexy ever

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-8 11:06 AM 發表 查看引用來源
本人妻今朝早上6:30已經起咗身煮早餐俾老公食,其實好眼瞓但係因為今日要開始畫圖. 所以決定落樓下workout醒下,順便組織下D靈感

做完gym, 跑完步之後,份圖點做其實都已經有晒idea, 唯獨是有D stuck ...
女神真係好X正
身材正唔在講
品味都特別過人
設計師真係設計師 
影嘅相都特別有氣質
樣靚身材正 又有品味 又有style
真係五體投地 
不愧為我女神
宜家搵女都用X了你嚟做標準
可惜你哩啲檔次嘅女香港真係唔洗旨意搵得到 
仆街你老公真係好彩到X咁 

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-2-8 06:47 PM 發表 查看引用來源

清潔當然重要啦,日日用vagisil去清潔是常識吧. 不過身為女仔,咁大個女都係第一次聽到女仔下面有臭味,from我D ex,到到宜家老公,甚至乎身邊所有女仔friend入面,都未曾聽任何人提及過有D咁嘅野,聽都未聽過, ...
女神勁呀
好有技巧咁收咗條臭蟲皮
絕得嚟大方又得睇
一句粗口都唔X洗講就秒殺咗條臭蟲
女神你又講得冇錯禾
我成世人都未遇過臭西 
嗰條臭蟲都真係幾悲
食親都係臭西 
真係唔死都冇用
唔怪得之把口咁臭 
要上網做鍵盤戰士
女仔都唔放過
原來食臭西食得多

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 睾丸個仔 於 2018-2-9 08:44 AM 發表 查看引用來源

女神真係好X正
身材正唔在講
品味都特別過人
設計師真係設計師 
影嘅相都特別有氣質
樣靚身材正 又有品味 又有style
真係五體投地 
不愧為我女神
宜家搵女都用X了你嚟做標準
可惜你哩& ...
Admin 已做野,搞事條友被被dq咗!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆