上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.1k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-7-4 01:10 PM 發表 查看引用來源
睇完你地回覆,我係咪比較奇怪呢?因為如果另一半約ex,我會想佢坦白同我講,而我更會8卦妹上身問佢好多野,會想知晒d details,除非佢地中間有曖昧而佢又好老實話左我知,否則我又真係唔會呷醋喎。所以如果佢瞞住我 ...
做得好,如果唔想,就要決絕啲,唔好俾幻想人。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-7-4 01:39 PM 發表 查看引用來源

唔通係水著人妻
有可能。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-7-4 02:16 PM 發表 查看引用來源

我想講,水著人妻係正架.
尋日有D無落水,但短牛背心人妻,佢唔落水但BB池有份玩果D,即對腳濕晒,又係正.
另一D迫爆上圍既又係無得頂.
但最正都係一件頭水著人妻囉,唔肥之餘見佢尋日因落雨,要由戶外跑去室內,因抱 ...
我代入媽媽角色去諗,我會開心有個機會見到其他媽媽一齊吹下水,又可以有個唔同d既活動俾小朋友玩下。又如果我係好身材既,我可以有機會show off下,無身材既咪叫爸爸上陣,自己去吹水,幾好㗎

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-7-4 01:42 PM 發表 查看引用來源

但諗諗下我都幾衰,因為以前曾經約過ex見面,我係無講俾另一半知的
有時會身不由己,早前ex約我多次見面,我推下推下佢都無再提。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-4 02:37 PM 發表 查看引用來源

但女人多數會較天真。
女人天真在成日以為自己係the special one,以為男人會為自己改變,其實無腳既雀仔係唔會為左一棵樹而停留。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-7-4 12:31 PM 發表 查看引用來源

對於我黎講,單拖自己搭飛機去旅行都拎到permit而自己又會享受佢又信我
其實如果想約ex食飯真係無難度,只係無咁既需要面對面見面
係囉係囉
其實分開左既男女有必要單對單見面食飯咩?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-4 02:46 PM 發表 查看引用來源

做得好,如果唔想,就要決絕啲,唔好俾幻想人。
試過有d會嬲左我,但既然佢嬲得我,即代表佢唔係真正了解我為人,咁我覺得亦唔需要再留戀

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-4 03:07 PM 發表 查看引用來源

有時會身不由己,早前ex約我多次見面,我推下推下佢都無再提。
正常呀,成日被拒絕都會無引啦

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-4 02:34 PM 發表 查看引用來源

因為你愛佢,唔想沾污佢身體,對嗎?
咩啊,我平時好乾淨架下.
咁佢已好好,心裡就是有千言萬語,我估唔係荷里活到突然會天災人禍,喪屍橫行,呢份心情永遠都會放係心中既角落既遮.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-7-4 03:09 PM 發表 查看引用來源

女人天真在成日以為自己係the special one,以為男人會為自己改變,其實無腳既雀仔係唔會為左一棵樹而停留。
So ture

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆