上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  58.6k

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-26 05:31 PM 發表 查看引用來源

其實你一早已經係我情人啦,

你巳經喺我度喇!
妳初次玩这遊戲
妳定抽5到身
妳看看人妻29、post
會獲益良多

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-26 05:48 PM 發表 查看引用來源
下次分享下同前度既甜蜜溫馨

等你呀

講真出黎玩要有原則,咩野原則。。。。。以我個人定義:1.唔會做對方唔想做既事/2.一定要交待自己身世,唔會為左開飯而呃感情(個人最憎呢類男人) /3.唔會上對方屋企或帶對方上自己屋企(如果銀兩短缺就建議唔好玩啦) /4.玩得呢d做男人應該在意對方感受,唔係射完就訓,能夠令對方舒服及感受你對佢好,女方一定會為妳付出更多/5.唔好影響大家私人生活,畀多d空間大家。。。。。(以上觀點都係我出黎玩既做人基本原則,所以我就算同女友或情人分開都好,都仍然能夠做到好朋友)

言歸正傳,雖然我馬友友都曾經有多段情史,有d一齊時間好短,亦有d keep到依家都仲係好朋友(最長一位前後相識十二年,真係互相睇住大家成長同變化), 但我每一段情都係有認真付出過,唔係玩玩下呃飯食果種,當然世途險惡,我亦有中招時候,差d冇左大好家庭都試過(日後再同大家分享,以作為反面教材), 有朋友問我有咁多段情,其實最鍾意係邊個,講真講得出都係呃大家啦,我只可以講我個個都喜歡,真係無分大少,有人話呢d叫博愛,我呢得佢地點講都好,起碼呢種愛我同情人大家都感受到,唔會理會其他人眼光,至少我活得比大部份人開心,今次女主角係我婚後第一位情人,即到依家識左十二年果位,人地依家已經係乜太啦,但我地仲間中出黎食飯(大家估下邊種) 飲野傾心事,大家有興趣想知就等下啦。。。。。(Part 1 完)

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-26 08:00 PM 發表 查看引用來源
講真出黎玩要有原則,咩野原則。。。。。以我個人定義:1.唔會做對方唔想做既事/2.一定要交待自己身世,唔會為左開飯而呃感情(個人最憎呢類男人) /3.唔會上對方屋企或帶對方上自己屋企(如果銀兩短缺就建議唔好玩啦)  ...
大家刀是填補空虚

不影響对方家庭是大前提
出來相處時、享受、尊重
將对方放第一位
回家後做回家裡角色

一陣又去咗咁多版了! 好唓喎!

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-26 20:00 發表 查看引用來源
講真出黎玩要有原則,咩野原則。。。。。以我個人定義:1.唔會做對方唔想做既事/2.一定要交待自己身世,唔會為左開飯而呃感情(個人最憎呢類男人) /3.唔會上對方屋企或帶對方上自己屋企(如果銀兩短缺就建議唔好玩啦)  ...
馬師兄,果然經驗豐富,心得報告得好好,多謝分享。
我尼D新牌仔,可以喺未揾到食之前做定心理準備。
將來一定有用既:smile_o12::smile_o12:

另外⋯⋯part 2 尼:smile_38:

引用:
原帖由 鬼蜘蛛 於 2015-11-26 18:02 發表 查看引用來源

係就快D啦
等師姊可以早D立定心腸
出街食飯
我已經立定心腸要腸:smile_47:

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2015-11-26 17:38 發表 查看引用來源

頂住子宮係度磨

有冇甘誇呀師兄,如果可以我都想試下喎!

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-26 17:48 發表 查看引用來源
下次分享下同前度既甜蜜溫馨

師姐,我要⋯⋯我要多多甜蜜小小刺激既包膠:smile_o06:

Part 2 準備出世啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆